Haberler

Konya: Konyaspor, Bursaspor Maçında 3 Puan Hedefliyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 9. Haftasında Kendi Sahasında Oynayacağı Bursaspor Maçında Mutlak Galibiyet Hedefliyor.

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında kendi sahasında oynayacağı Bursaspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

Bursaspor maçının kendileri için dönüm noktası olacağını söyleyen Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Takımımız lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdi. Bursaspor maçını kesinlikle kazanacağız. Bursaspor maçı bizim için son derece önemli. Bursaspor karşısında alacağımız galibiyetle bu döneme iyi bir başlangıç yapmak ve devre sonuna kadar çıtamızı yükseltmek istiyoruz" diye konuştu.

Bursaspor maçını dönüm noktası olarak gördüklerini belirten Başkan Şan, "Her takım için bir yükselişe geçme dönemi vardır. Bursaspor mücadelesi de bizim takımımızın oyun olarak artan performansının artık puan cetveline de yansıması şekline dönüşecektir. Rakibin kim olduğu, daha önceki haftalarda hangi sonuçları aldığı bizi ilgilendirmiyor. Sezon başından beri bir patlama yapmak için bekliyoruz. Bu patlamayı oyun ve skor anlamında Bursaspor maçında yaşayacağız" dedi.

Taraftarlara da seslenen Başkan Şan, "Taraftarımız her zaman bizim yanımızda oldu. Cumartesi günü oynayacağımız Bursaspor maçında da taraftarlarımızın desteğini alacağımız konusunda en ufak bir şüphemiz yok. Örnek gösterilen Konyaspor taraftarı takımımızı fair-play kuralları çerçevesinde, oluşabilecek tahriklere kapılmadan destekleyecek ve onların desteğine de futbolcularımız alacakları galibiyetle en güzel cevabı vereceklerdir" diye konuştu.

Yeşil-beyazlı futbolcu Mustafa Er de, Bursaspor maçında kazanan taraf olmak istediklerini belirterek, "Lige verilen arayı eksiklerin giderilmesi amacıyla çok çalışarak iyi değerlendirdik. Yeni bir döneme başlıyoruz. Bu parkurdaki ilk engel Bursaspor maçı. Ligde kolay maç olmadığını biliyoruz. Ama bizimde sahamızda puan kaybına kesinlikle tahammülümüz yok. İzleyenlerin zevk alacağı iyi bir maç olmasını ve sahadan galibiyetle ayrılmayı istiyoruz. Bursaspor maçından alacağımız 3 puanla seri yakalamak ve çıkışa geçmek tek düşüncemiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title