Haberler

Konya: Konyaspor, Ankaraspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Konyaspor Turkcell Süper Ligi'nin 11. Haftasında Kendi Sahasında Oynayacağı Ankaraspor Maçının Hazırlıklarına Devam Ediyor.

Konyaspor Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi sahasında oynayacağı Ankaraspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam gözetiminde gerçekleşen antrenman düz koşu ve ısınma harekteleriyle başladı. Daha sonra 5'e 2 pas çalışması yapan futbolcular çift kale yaptıkları maçla antrenmana devam etti. Antrenmanı izleyen Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Türkiye Fortis Kupası'nda Konyaspor'un rakiplerinin berabere kaldığını belirterek, "Biz Fortis Türkiye Kupası'nı bay geçirdiğimiz için bir avantaj sağladık. Ancak bu tür maçlar sahada kazanmadıkça tam belli olmuyor. Kupa maçları bir çok sürpriz maçlara gebe. Kaldı ki bu sonuçları rakiplerimiz yaşadı. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Özellikle kendi evimizde oynayacağımız maçları kazanmalıyız. Diğer deplasmanda oynayacağımız maçlardan da puanlarla döndüğümüzde bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Kendi evlerinde ağırlayacakları Ankaraspor maçına da değinen Şan, "Geçtiğimiz hafta Ankara'dan iyi bir skorla dönemedik. Özellikle Ankaragücü bize ters gelen bir takım. O maçtan galibiyet bekliyorduk fakat olmadı. Oradan galip gelmemiz halinde ligde dördüncülüğe kadar yükselebilecektik. Lig uzun ve zorlu bir maraton. Maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Artık önümüzde Ankaraspor maçı var. Hafta sonu oynayacağımız Ankaraspor maçını kazanmak istiyoruz. Burada yine taraftarımıza büyük görev düşüyor. Hafta sonu inşallah güzel bir havada galibiyet elde edebilirsek geçtiğimiz haftayı telafi etmiş oluruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan, antrenman öncesi Eray ve Uğur'un şakalaşması renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title