Haberler

Konya: Konyaspor, Ankaraspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 11. Haftasında Kendi Evinde Oynayacağı Ankaraspor Maçının Hazırlıklarını Mutlak 3 Puan Parolasıyla Tamamladı.

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi evinde oynayacağı Ankaraspor maçının hazırlıklarını mutlak 3 puan parolasıyla tamamladı.

Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, hedeflerine ulaşmak için Ankaraspor maçını kazanmak zorunda olduklarını belirterek, "Geçen hafta oynadığımız Ankaragücü maçında talihsiz bir yenilgi aldık. O yenilgi hesaplarımızda yoktu. Yarın Ankaraspor ile karşı karşıya geleceğiz. Rakibimiz güçlü bir takım. Onları küçümsemiyoruz. Ancak bizim de hedeflerimize ulaşmamız için kendi sahamızdaki maçlarda fire vermememiz gerekiyor. İç sahada puan kaybına tahammülümüz yok. Ankaraspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağız. Takımıma güveniyorum. 90 dakika sonunda gülen taraf biz olacağız" diye konuştu.

Öte yandan Konyapor ile Ankaraspor, bugüne kadar 4 kez karşı karşıya geldi. İki takım arasındaki ilk maçı Konyaspor deplasmanda 3-1 kazanırken, aynı sezon Konya'da oynanan karşılaşmanın galibi 3-2'lik skorla Ankaraspor oldu. 2005-2006 sezonunda Konya'da ve Ankara'da oynanan mücadelelerde ise gol sesi çıkmadı ve maçlar beraberlikle tamamlandı. Konyaspor'un attığı 5 gole Ankaraspor, 4 golle cevap verdi.

Yeşil-beyazlılar'da Ankaraspor maçı öncesi kart cezalısı kaptan El Saka dışında eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor. Konya Atatürk Stadı'nda, saat 14.30'da başlayacak maçta Süleyman Abay düdük çalacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title