Haberler

Konya: Konyaspor, Ankaragücü Karşısında 3 Puana Şartlandı

Konyaspor, Hafta Sonu Deplasmanda Oynayacağı Ankaragücü Maçının Hazırlıklarını Ara Vermeden Sürdürdü.

Konyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürdü.

Tatlıcak M.Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Nurullah Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Volkan Çekiç de katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Yeşil-beyazlılar teknik ağırlıklı geçen antrenmanda son olarak çift kale maç yaptı. Dizinde ağrıları bulunan Fırat ise tedavi ağırlıklı ter idmanı yaptı.

Konyaspor'un antrenmanını izleyen Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı ligde kolay maç olmadığını ifade ederek, "Özellikle son 3 haftada alınan sonuçlar kolay maç, zor maç ayırımını ortadan kaldırdı. Her takım birbirini yenecek düzeye geldi. Bu yüzden her maç büyük önem taşıyor. Rakibimiz Ankaragücü'nün ligde henüz galibiyetinin olmaması ve puan cetvelindeki durumu bizi kesinlikle ilgilendirmiyor. Çünkü biz Ankaragücü'nden kadro olarak da, form olarak da daha iyi durumdayız. Pazar günü sahaya sadece kazanma düşüncesiyle çıkacağız. Ankaragücü karşısında galibiyetten başka düşüncemiz yok" dedi.

Dağlı, ayrıca lige kalan haftalar itibariyle baktıklarında sezon başında belirledikleri bir puan hedefi olduğunu belirterek, "Bizim hedefimiz 25 puan toplamaktı. İlk 3 haftada aldığımız hesapta olmayan sonuçlarla bu hedeften uzaklaşır gibi göründük ama son haftalardaki çıkışımız ve kalan haftalara baktığımızda 25 puan hedefimize ulaşmamamız için hiç bir neden yok" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title