Haberler

Konya: Konya'da Yerel Yönetimler

- Konya Büyükşehir Belediyesi Sille Kavşağı'ndaki Çevre Düzenleme Çalışmalarını Tamamladı. Çalışmalarda 300 Adet Ağaç, 700 Adet Çalı Grubu Süs Bitkisi ile 20 Bin Adet Mevsimlik Çiçek Kullanıldı.

- Konya Büyükşehir Belediyesi Sille Kavşağı'ndaki çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı. Çalışmalarda 300 adet ağaç, 700 adet çalı grubu süs bitkisi ile 20 bin adet mevsimlik çiçek kullanıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz aylarda Sille Kavşağı'nda başlattığı çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı. Sille Kavşağı'nı ekolojik koşullara uygun, güzel görünümlü ve peyzaj açısından değerli bitkilerle donatan Park Bahçeler Şube Müdürlüğü görevlileri, 300 adet ağaç, 700 adet çalı grubu süs bitkisi, 20 bin adet mevsimlik çiçek kullandı. Alanın tamamen otomatik sulama sistemi ile sulanacak olup bu sayede bitkilerin kendilerine en yarayışlı suyu, en az kayıpla homojen bir şekilde alabileceği bildirildi.

(İP-İP)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title