Haberler

Konya: Konya'da Yerel Yönetimler

Konya'nın Merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, Eğitim Seminerleri ve Motivasyon Çalışmalarıyla Personel Performansını Yükseltmeye Çalışıyor.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, eğitim seminerleri ve motivasyon çalışmalarıyla personel performansını yükseltmeye çalışıyor.

Hizmette kalite standardını yükseltmeyi amaçlayan ve bu yönde yaptığı çalışmalarla adını duyuran Selçuklu Belediyesi, düzenlediği motivasyon programlarıyla personel performansını artırıyor. Selçuklu Belediyesi, belediye çalışanlarının, işyerinde verimlerinin artması, motivasyonlarının geliştirilmesi, hizmet kalitesinin artması ve çalışanların bireysel gelişimlerinin sağlanmasının amaçlandığı eğitim seminerleri düzenliyor. Personelin yükselen performansının belediye hizmetlerine büyük fayda sağladığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, "Belediye olarak, belediye hizmetlerinin kaliteli yapılması kadar önem verdiğimiz başka bir hususta belediye çalışanlarımızın işlerine motive olmaları ve hizmet standardının yüksek tutulmasıdır. Belediye çalışanlarının motivasyonunu olumsuz olarak etkileyen şartları düzeltiyoruz. İşçi ve memur ücretlerinin zamanında ödenmesi motivasyonu ve hizmet kalitesini artırmaya yardımcı olmaktadır. Yaptığımız hizmet içi eğitim çalışmalarıyla personelimizi hem mesleki yönden hem de sosyal yönden eğitmeye özen gösteriyoruz" dedi.

Belediye çalışanları ise verilen eğitimlerin yararlı olduğunu, bu eğitimlerle mesleki ve sosyal yönden yenilikler öğrendiklerini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title