Haberler

Konya: Konya'da Uyuşturucu Satıcılarına Yönelik Operasyon

Konya Polisi, 4 Aydır Takip Ettiği Uyuşturucu Satıcılarına Yönelik Başlattığı Operasyonun İlk Aşamasında 7 Kişiyi Gözaltına Alırken, Çok Sayıda Extacy Hapla Bir Miktar Esrar Maddesi Ele Geçirildi.

Konya polisi, 4 aydır takip ettiği uyuşturucu satıcılarına yönelik başlattığı operasyonun ilk aşamasında 7 kişiyi gözaltına alırken, çok sayıda Extacy hapla bir miktar esrar maddesi ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) Narkotik Büro Amirliği tarafından 4 aydır takipte olan uyuşturucu satıcılarına yönelik gece saatlerinde operasyon başlatıldı. Operasyonda ilk olarak belirlenen ve uyuşturucu maddeleri temin eden 7 kişi 3 ayrı mekanda yapılan baskınla yakalandı. Polis yaptığı aramada 2 binden fazla Extacy hap ve bir miktar esrar maddesiyle ruhsatsız tabancalar ele geçirdi.

Yetkililer, yakalanan şüphelilerin gözaltına alındığını, bu kişilerle bağlantısı olduğu iddia edilen bazı kişilerin de arandığını belirtirken, operasyonun devam edeceği bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title