Haberler

Konya: Konya'da Park Halindeki Kamyonda Yangın Çıktı

Konya'da bir şahıs, evinin önünde park halindeki kamyonunda çıkan yangını hortumla su sıkarak söndürdü.

Konya'da bir şahıs, evinin önünde park halindeki kamyonunda çıkan yangını hortumla su sıkarak söndürdü.

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu İlçesi Beyşehir Çevre Yolu üzerinde ikamet eden nakliyecilik yapan Mustafa Döner'e (40) ait 42 HU 665 plakalı kamyon, evinin önünde park halindeyken gece saat 03.00 sıralarında yanmaya başladı. Evinin penceresinden kamyonun motor kısmından yükselen alevleri fark eden Mustafa Döner, yangını evinde bulunan hortumla su sıkarak söndürmeye çalıştı. Bu sırada çevreden gelen vatandaşlar ve polisler de yangın söndürme tüpü ve su dolu kovalarla yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri gelmeden Mustafa Döner ve çevredekilerin müdahalesiyle söndürülen yangında, itfaiye ekipleri ise soğutma çalışması yaptı.

Mustafa Döner'in polise verdiği ifadeye göre, bir yakınından, "Kamyonunu yakarım, çocuklarına zarar veririm" şeklinde tehditler aldığı ve bu yüzden yakını hakkında savcılığa şikayette bulunduğu öğrenildi. Yangının kundaklama sonucu çıkıp çıkmadığını araştıran polis, soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title