Haberler

Konya Kaçmaya Çalıştıkları Otomobili Çalıştıramayan Gaspçılar Yakalandı

Kaçmaya çalıştıkları otomobili çalıştıramayan gaspçılar yakalandıGüvenlik kamerasıKONYA'da bir markete giren iki şüpheli, işyeri çalışanını bıçakladıktan sonra para kasasını aldı.

Kaçmaya çalıştıkları otomobili çalıştıramayan gaspçılar yakalandı

Güvenlik kamerası

KONYA'da bir markete giren iki şüpheli, işyeri çalışanını bıçakladıktan sonra para kasasını aldı. Geldikleri otomobili çalıştıramayan şüpheliler, yaya olarak kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı.

Olay, saat 01.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Orgeneral Tural Mahallesi Yedek Irmak sokakta bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre, markete giren iki şüpheli işyeri çalışanı Bilal Elmalı'yı bıçakla yaraladıktan sonra para kasasını alarak işyerinden ayrıldı. İşyerine geldikleri plakasız otomobile binen şüpheliler aracı çalıştıramayınca yaya olarak kaçmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler kısa sürede bölgeyi abluka altına aldı. Şüpheliler İbrahim K. (27) ve Şuayip Ç. (26) yaşanan kovalamaca sonrası yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin paraları aldıktan sonra kasayı boş bir araziye attıklarını öğrenildi. Şüphelilerin işyerine girip, kasayı aldıkları anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title