Haberler

Konya İl Genel Meclisi Başkanı Selvi Açıklaması

"Okullardaki derslik açığını kapatmak için yaptığımız çalışmalar meyvelerini verdi. İl Özel İdaresi'nin 10 yılda yaptığı derslikler ile Konya’daki derslik açığı kapandı"

Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, okullardaki derslik açığını kapatmak için yaptıkları çalışmaların meyvelerini verdiğini, İl Özel İdaresi'nin 10 yılda yaptığı derslikler ile Konya'daki derslik açığının kapandığını söyledi.

Konya İl Genel Meclisi, Eylül ayı toplantılarının 5. birleşiminde Konya merkez ve ilçelerinde yapılan eğitim, sağlık, imar, kültür, din hizmetleri, spor, sosyal hizmetler, emniyet yatırımlarını İmar ve Yapı İşleri Daire Başkan Vekili Alpaslan Kurtoğlu'ndan dinledi.

2013 yılı çalışmaları hakkında İl Genel Meclisi'ni bilgilendiren Kurtoğlu, daire başkanlığının en büyük yatırımı okullara yaptığını vurguladı.

İl Özel İdaresi ve Genel İdare bütçesinden gelen kaynaklarla bu yıl derslik yapımının gözle görülür bir şekilde arttığını dile getiren Kurtoğlu, 143 proje ile 2 bin 522 derslik yapım çalışmasının devam ettiğini kaydetti.

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ise okul projelerinin birçok ilde örnek alınarak uygulandığını belirterek, "Okullardaki derslik açığını kapatmak için yaptığımız çalışmalar meyvelerini verdi. İl Özel İdaresi'nin 10 yılda yaptığı derslikler ile Konya'daki derslik açığı kapandı" dedi.

Konya İl Genel Meclisi, Ekim ayında yeniden toplanacak. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Ali Selvi Eylül Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title