Haberler

Konya İl Genel Meclisi 4. Birleşimi Yapıldı

Konya İl Genel Meclisi Haziran Ayı Oturumlarının 4

Konya İl Genel Meclisi Haziran ayı oturumlarının 4. birleşimi gerçekleştirildi.

İlk olarak İl Genel Meclisi Milli Eğitim Komisyonu'nun Mayıs ayı içinde yaptığı çalışmalarından oluşan 12 ilçeye ait raporunu Komisyon Sözcüsü Turan Peker okudu. Komisyonun hazırladığı Akören, Beyşehir, Bozkır, Çumra, Ereğli, Ilgın, Güneysınır, Karapınar, Kadınhanı, Meram, Karatay, Seydişehir merkezi ile köy ve kasabalarındaki okulların boya, bakım, onarım, bahçe asfalt, parke taşı döşemesi, ek bina, tuvalet yapımı, çatı, bahçe kapısı yapımı, kapı, pencere değişimi, kalorifer kazanı, ısıtma sistemi değişimi konularının yer aldığı raporlar Meclis Başkanı Ali Selvi tarafından Meclis üyelerinin oyuna sunuldu. Raporlar, oybirliğiyle kabul edildi.

Eğitim çalışmalarının görüşülmesinden sonra verilen aranın ardından 16. toplantının 4. birleşiminin ikinci oturumuna geçildi. İkinci birleşime İl Genel Meclisi 2. Başkan Vekili Mustafa Gürbüz başkanlık etti. Bu birleşimde İl Genel Meclisi Yol Ağı Belirleme Komisyonu'nun Mayıs ayı çalışmalarından oluşan raporlar görüşüldü. Eğitim ve yol yatırımlarının görüşüldüğü toplantıda okullara yapılacak bakım, onarım ve yatırımlar ile yol ağı raporları karara bağlandı. (BO-MRS-ZZ) - KONYA

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title