Haberler

Konya: Hastanede Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Konya Numune Hastanesi Başhekimlik Sekreterliği'nde meydana gelen silahlı kavgada, 2 kişi yaralandı.

Olay, saat 11.45 sıralarında Konya Numune Hastanesi Başhekimlik Sekreterliği'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, başhekim sekreteri Gülşah B, dayısı Süleyman C. ile oturduğu sırada daha önceden Gülşah B'yi rahatsız ettiği iddia edilen Barış K. (29) yanlarına geldi. Çıkan tartışmada Süleyman C, 'Yeğenimi rahatsız etme' diyerek yanında bulunan tabancasını çekip ateş etmeye başladı. Barış K. ile o sırada koridordan geçen ve heyet raporu almak için hastaneye geldiği öğrenilen Mustafa Y. (19) ayağından yaralandı. Acil serviste tedavisi yapılan Barış K. taburcu olduktan sonra polis tarafından gözaltına alınırken, Mustafa Y. de tedavisi tamamlandıktan sonra hastane polisine ifade verdi. Olayı gerçekleştiren Süleyman C. polis tarafından gözaltına alındı.

Olaydan sonra Konya Numune Hastanesi Başhekimi Dr. Rıza Sarıbabıçcı acil servise giderek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title