Haberler

Konya - Ek Görüntü//"Bülent Arınç Rejimin En Tehlikeli İnsan

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Atatürkçü Düşünce Derneği Konya Şubesi'nin Düzenlediği 'çoğunluk Dayatmaları ve Ulusal Egemenlik' Konulu Söyleşi de Yaptığı Konuşmada, 'akp'nin Şeytanın Yaşadığı Tepe Olduğunu Belirtti. Genç, "akp Şeytanın Yaşadığı Tepe Demektir. Onun İçin Erdoğan, AKP Diyenler Edepsizdir Diyor. Kendisi Gitmiş Bu İsmi Alıyor, Ondan Sonra Edepsiz Diyor" Dedi.

TUNCELİ Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Atatürkçü Düşünce Derneği Konya Şubesi'nin düzenlediği 'Çoğunluk dayatmaları ve ulusal egemenlik' konulu söyleşi de yaptığı konuşmada, 'AKP'nin şeytanın yaşadığı tepe olduğunu belirtti. Genç, "AKP şeytanın yaşadığı tepe demektir. Onun için Erdoğan, AKP diyenler edepsizdir diyor. Kendisi gitmiş bu ismi alıyor, ondan sonra edepsiz diyor" dedi.

Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin ortadan kaldırıldığını ifade eden Kamer Genç,"Devletin tüm kademelerini elde ettiler. Geriye bir kurum kaldı o da yargı. Onu da ortadan kaldırmak için Anayasa değişikliğini gündeme getirdiler. Devletin tüm kurumlarını ele geçirdiler. Sosyal düşünceli kimseyi almıyorlar. Albayrak her yeri işgal etti. Devlet talan edildi. Bunların hesapları, bu orduyu da yok edip, bir Taliban ordusu kurmak. Erdoğan, İstanbul Belediye Başkanı iken gece konduda oturuyordu. Şimdi villalarda otuyor. Bu paralar nereden geldi. Yüce islam dininde kul hakkını yemek yok. İnsanları kandırıyorlar "diye konuştu.

BÜLENT ARINÇ TEHLİKELİ

Solandaki davetlilerin sorularını da cevaplayan Kamer Genç, 'Bülent Arınç, hakkında ne düşünüyorsunuz ?' sorusuna şunları söyledi: "Her zaman ağlıyor. Meclis'te 'Bülent bey çok ağlıyorsun. Neden, biryerlerin mi ağrıyor? Neren ağrıyorsa, söyle benim bir arkadaşımın tanıdığı kuvvetli bir hoca var, getirelim sana okutalım' dedim. Geçen gün de basına 'tüü sizin yüzünüze' dedi. Bülent Arınç, bana göre çok rol yapan bir insan. Çok kurnaz bir insan. Rejimin en tehlikeli insanı. Laik Türkiye Cumhuriyeti karşısında, rejim tehlikesi olan bir kişi. Bu kişi çok kurnaz. Her zaman için değişik düşünmesine rağmen, gerçek kimliğini gizleyebiliyor. Manisa'da bir kuruma 3 milyon dolar verildi. Bu 3 milyon dolara verilen bu yerin yarısı 6 ay sonra 65 milyon dolara satıldı. Bülent Arınç, bu hükümetin sorumlusudur. Bugünkü yapılanların sorumlusudur." K

'GÜLEN'İ, HUMEYNİ GİBİ KÖŞKE OTURTACAKLAR

Fetullah Gülen'in, Türkiye'deki faaliyetleri hakkında ne düşünüyorsunuz? şeklindeki soru üzerine de Kamer Genç, "Fetullah Gülen, Türkiye'yi, baştaki iktidarı esir almış. Polis teşkilatının üst yönetiminin büyük bir kesimi, bunun emrinde. Bugünkü iktidar mensupları, yurt dışına gittiğinde sürekli ziyaret ediyor. Amerika'nın desteği ile bu gücü sağlıyor. Benim büyük bir şüphem var. İnşallah olmaz. Ama bir gün gelir bunu Humeyni gibi bir gün Çankaya'ya oturturlar gibi geliyor. Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı makamına seçilince o sene 60 milyon lira para harcadı. Çankaya Köşkü'nden, Atatürk'ün bütün izlerini silmek için. Geçen günde gelip Meclis'te, konuştuğu zaman 'O köşkü yeniledin. 60 milyon lira para harcadın. Niçin geçip orada oturmuyorsun. Orayı Fetullah Gülen'e, hazırlıyorsun' dedim." şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title