Haberler

Konya'dan Kısa Kısa

Seydişehir Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenledi.

Seydişehir Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenledi.

Kermesin açılışında konuşan okul müdürü Celal Bican, dayanışma alışkanlığını öğrencilere kazandırmak için böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bican, kermesten elde edilecek gelirin ihtiyaçlı öğrenciler için harcanacağını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Ilgın'dan Doğu Guta'ya yardım kampanyası

Ilgın'da STK'lar tarafından "Kaplıca Diyarı Ilgın'dan Doğu Guta ve Afrin'e Yardım Eli" sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı.

STK'lar adına açıklamada bulunan Abdullah Yağcı, Esed rejiminin abluka altına aldığı ve haftalardır bombalanan Doğu Guta'dan tahliye edilen mazlumlar için bir yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.

Ilgın Kaymakamlığı karşısında bulunan yardım toplama merkezine vatandaşların 27 Nisan tarihine kadar un, bebek bezi, bebek bisküvisi, bakliyat, temizlik malzemeleri ve kıyafet gibi malzemeleri getirebileceklerini ifade eden Yağcı, "Toplanılan yardımlar Konya IHH Derneği Ilgın Temsilciliği aracılığıyla Reyhanlı Koordinasyon Merkezine gönderilerek, bölgeye ulaştırılacaktır. Yardım kampanyasına Ilgın Belediyesi ile STK'lar tam destek vermektedir. Bu vesile ile halkımızın mübarek Miraç Kandillerini kutlar Cenab-ı Haktan hayırlara vesile olmasını temenni ederim." diye konuştu.

Beyşehir'de kan bağışı kampanyası

Beyşehir'de Türk Kızılayı Konya ve Beyşehir şubeleri işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi'nde düzenlenen kampanyaya, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yalçın Urlu, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç, Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Sıtkı Küçükbuzcu ile kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kan bağışında bulunan Kaymakam Özdemir, kan bağışının sağlık açısından da oldukça faydalı olduğunu, ihtiyacı olan bir kimseye de yararlı olmak adına kan vermenin çok önemli olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Özaltun ise, kan bağışı kampanyasında emeği geçen tüm kurumlara ve kan bağışında bulunan herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Seydişehir Beyşehir Ilgın Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title