Haberler

Katil Zanlısını, Arka Sokakta Kahkaha Atan Hayat Kadınlarının İfadesi Ele Verdi

Güncelleme:

Konya'da cinayete kurban giden 39 yaşındaki Yunus Şener'in katil zanlısı, arka sokakta kahkaha atan hayat kadınlarının ifadeleri doğrultusunda yakalandı.

Konya'da geçtiğimiz sene otomobiliyle hareket halindeyken pompalı tüfekle öldürülen 39 yaşındaki Yunus Şener'in bir arka sokaktan duyulan kahkahanın ardından gözaltına alınan kadınların ifadesi doğrultusunda yakalanan katil zanlısı Yaşar Urdemir için müebbet hapis cezası talep edildi.

Olay, geçen yıl 4 Temmuz tarihinde Aziziye Mahallesi Aziziye Caddesi'nde meydana geldi. Yunus Şener, 42 SR 969 plakalı otomobiliyle giderken silahlı saldırıya uğradı. Göğsünden yaralanan Şener'in direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, bir iş yerine çarpıp durdu. Ambulansla Konya Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şener, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

ARKA SOKAKTAN KAHKAHA SESİ DUYULDU

Bölgede araştırma yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın meydana geldiği caddenin bir arka sokağından kadın kahkaha sesinin geldiğini duydu. Arkadaki caddeye geçen polis, daha önce poliste 'Fuhuş yapmak' suçundan kaydı olan Büşra Ç. ve Büşra Y.'nin olduğunu fark etti. Polis, iki kadının davranışlarından da şüphelenip gözaltına aldı. Sorgulanan Büşra Y., cinayeti sevgilisi Yaşar Urdemir'in işlediğini iddia etti. Polis, Yaşar Urdemir ve olay anında yanında bulunan arkadaşları Fevzi K. ile Nihat H.'yi gözaltına aldı.

Katil Zanlısını, Arka Sokakta Kahkaha Atan Hayat Kadınlarının İfadesi Ele Verdi

"YAŞAR HEMEN GELDİ, YUNUS'A ATEŞ ETTİ"

Büşra Y., ifadesinde daha önceden tanıdığı Yunus Şener'in, kendisinden sürekli para istediğini öne sürerek, şunları söyledi: "Yunus daha önce de sürekli para istiyordu. Ona günlük 50 lira vermem gerektiğini, aksi halde beni çalıştırtmayacağını söylüyordu. Olay günü akşam saatlerinde arkadaşım Büşra Ç. ile beni, Ahlak Büro Amirliği ekibindeki polisler gözaltına almıştı. İfademizin ardından hakkımızda yasal işlem başlatılıp serbest bırakıldık. Emniyet Müdürlüğü'nden çıktıktan sonra Yaşar bizi çalıştığımız caddeye bırakıp, gitti. Yunus, yanıma gelerek yine para istedi, tehdit etti. Ben de Yaşar'ı telefonla aradım. 'Gel beni bu adamdan kurtar artık. Canıma tak etti. Sen nasıl sevgilisin' dedim. Yaşar hemen geldi, Yunus'a ateş etti."

OBJEKTİFLERE GÜLDÜ

Gözaltına alınan 2'si kadın, 5 şüpheli, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 'Azmettirmekle suçlanan Büşra Y., gazetecilere dönüp, kameralara gülümsedi. Şüphelilerden Yaşar Urdemir, 'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı. Büşra Ç. ise adli kontrol kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler Büşra C., Fevzi K. ve Nihat H., savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Katil Zanlısını, Arka Sokakta Kahkaha Atan Hayat Kadınlarının İfadesi Ele Verdi

İKİLİ OYNUYORDU

Olayla ilgili Konya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son duruşmasına tutuklu ve tutuksuz sanıklar, yakınların ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada tanık olarak dinlenen Büşra Ç., Büşra Y.'nin ikili oynadığını ileri sürdü. Büşra Ç. şunları söyledi: "Öldürülen Yunus ile sanık Yaşar'ın arası Büşra yüzünden kötüydü. Olay günü bir tartışmadan dolayı Büşra Y., Urdemir'i 'Yunus beni öldürecek, çabuk gel' diye telefonla aradı. Urdemir gelince tartışmaya başladılar. Tartışmanın ardından Urdemir arabasına bindi. Şener de arabasıyla arkasından gitti. Urdemir arabasındaki silahı çıkarıp Şener'in aracına doğru ateş etti. O sırada Şener'in otomobili kontrolden çıkıp bariyere çarparak durdu. Sanık Büşra Y. ise sürekli ikili oynuyor, Şener'i Urdemir'e, Urdemir'i Şener'e şikayet ediyordu" dedi.

ÖMÜR BOYU HAPİS TALEBİ

Sanık ve tanık savunmalarının ardından Cumhuriyet Savcısı mütalaasını verdi. Mütalaada tutuklu sanık Yaşar Urdemir, Şener'i 'kasten öldürdüğü' yönünde cezalandırılmasını talep ederek ömür boyu hapisle cezalandırılmasını, tutuksuz sanık Büşra Y.'nin 'azmettirme' suçunu işlediğinin sabit olmaması gerekçesiyle beraatına karar verilmesini talep etti. Duruşma ileriki bir tarihe ertelendi.

OLAY

Merkez Karatay ilçesi Aziziye Caddesi'nde 4 Temmuz 2017'de Yunus Şener'in kullandığı otomobile açılan ateş sonucu hayatını kaybetmesi üzerine polis, fuhuştan suç kaydı bulunan Büşra Y. ile B.Ç.'yi gözaltına almış, şüphelilerin verdiği ifade doğrultusunda Urdemir yakalanmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Urdemir tutuklanmış, diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

sergen:

bu olaydan anladığım, hepsi muradına ermiş resmen.

19
2
yanıtYanıtla
helebak:

Lan o kadına güven olurmu o adama güven olurmu. Kadın satan cihanı satar be. Al bak başın yandı elin kadınının yüzünden olan sana oldu o kadın serbet kaldı sen hapise ölen mezara. Hiç akıl yok sende.

14
1
yanıtYanıtla
Dilenci Abidin®:

Allahım, mukaddes şehrimiz Konya ve muhterem Konyalı müminlerimizi her türlü şerden azat eyle, burada yorumcuların ''yine mi Konya?'' demelerine mahal verme ya rabbim, amin…

10
5
yanıtYanıtla
Deli Oğlan...:

TÜM TÜRK-İSLAM DÜNYASINI. . . İNŞALLAH. . . . . . .

yanıt6
yanıt6
,.:

görevim geregi yasadigim konya halkinin genelde dindar oldugu söylenir ama kimse kusura bakmasin konya aslinda ülkede en fazla raki tüketen gecmiste dolandirici holdingler üreten fuhusun sapikligin cok yogun oldugu bir sehirimizdir

yanıt4
yanıt3
Esnaf:

Bas git la

yanıt1
yanıt0
HAMSİ:

BOŞVERİN ŞİMDİ HAYAT KADINLARINI ETLİ EKMEK YİYİN ETLİ EKMEK.

11
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bu caniler ve zaniler olmasaydı,, dünyamız daha temiz ve huzurlu olurdu.

11
0
yanıtYanıtla
FİLOZOF:

AYNEN HOCAM.

yanıt6
yanıt0
sakine sağlık:

su testisi su yolunda kırılır. . eğer haber doğru ise üzülecek bişi yok

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title