Haberler

Konya'da Sosyal Medyada PKK Propagandasına 6 Tutuklama

KONYA'da, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı ve devlet büyüklerine haraket ettiği tespit edilen 6 kişi tutuklandı.

KONYA'da, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı ve devlet büyüklerine haraket ettiği tespit edilen 6 kişi tutuklandı.

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kulu ilçe merkezi ve Karacadağ Mahallesi ile Karatay ilçesine bağlı Erler Mahallesi'nde, sosyal medya aracılığıyla bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı ve devlet büyüklerine hareket ettiği belirtilen kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı baskınlarda 6 kişi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise örgütsel dökümanlar ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen  T.D. (33), F.Ö. (36), A.A. (40), H.A. (35), F.S. (37) ve H.Y (58) çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karacadağ Konya Kulu PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title