Haberler

Konya'da Silahlı Kavga: 1 Ölü, 4 Yaralı

Konya'nın Altınekin İlçesi'nde Hüseyin Küçük Tartıştığı Amcası ve Amcasının dört Oğlunu Pompalı Tüfekle Vurdu.

Konya'nın Altınekin İlçesi'nde Hüseyin Küçük tartıştığı amcası Ahmet Küçük ile amcasının dört oğlunu pompalı tüfekle vurdu. Olayda, Ahmet Küçük hayatını kaybederken dört kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Olaydan sonra kaçan Hüseyin Küçük hakkında jandarma ekipleri geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Altınekin İlçesi'ne bağlı Sarnıç Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin Küçük(30), market işleten amcası Ahmet Küçük'ün(58) yanına giderek henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı amcasıyla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgadan sonra Hüseyin Küçük eve gitti. Evde bulunan pompalı tüfeği alarak markete geri gelen Hüseyin Küçük, amcası Ahmet Küçük ile amcasının oğulları Muhammer, Sadettin, Mevlüt ve Murat Küçük(29)'ün üzerine rastgele ateş etmeye başladı. Olayda amca Ahmet Küçük hayatını kaybederken, dört kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağıralan ambulanslarla Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, jandarma ekipleri olaydan sonra kaçan Hüseyin Küçük'ü yakalamak için geniş çaplı arama başlattı.

İhsan YALçIN/ KONYA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title