Haberler

Konya'da Silahlı Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı

Konya'da silahlı bıçaklı kavga: 3 yaralıKONYA - Konya'da aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan silahlı bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

Konya'da silahlı bıçaklı kavga: 3 yaralı

KONYA - Konya'da aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan silahlı bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

Olay, merkez Meram ilçesi Toprak Sarnıç Mahallesi Lavanta Sokak üzerinde bulunan bir işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce aralarında husumet bulunan bir grup, Ekrem Ö.'nün işyerine gelerek tartışmaya başladı. Silahlı ve bıçaklı kavgaya dönen tartışmada Ekrem Ö.'nün yanında bulunan arkadaşı Selçuk G. silahla, Hüseyin Y. ve Ali Ş. bıçakla yaralandı. Yaralılardan Selçuk G. özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, Hüseyin Y. ve Ali Ş. ise Lalebahçe Polis Merkezine gitti. Yaralılar, Hüseyin Y. ve Ali Ş. polis merkezine çağrılan sağlık ekiplerince Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İşyerinde başlayan tartışmanın sokağa taşmasıyla çevrede bulunan 4 araçta maddi zarar meydana gelirken, polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

Sokak üzerinde bulunan iki aracı zarar gören Yusuf Ş, "Birileri kavga etmiş. Biri silah çekmiş, öbürü de ona silah çekince sokağa gelişigüzel ateş edince böyle oldu" ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Meram 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title