Haberler

Konya'da Mezuniyet Sevinci

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı.

MYO Müdürü Durmuş Ali Ceylan, törende yaptığı konuşmada, Selçuk Üniversitesi'nin başta öğrenci sayısı olmak üzere birçok açıdan Türkiye'nin en büyük üniversitelerinden birisi olduğunu belirtti.

Öğrencilerin en iyi şekilde yetiştirerek mezun ettiklerini belirten Ceylan, şunları ifade etti:

"Yüksek öğretimin bir parçası olan Meslek Yüksekokulları, teorik, bilgiler kadar pratik bilgilerle de desteklenerek en kısa sürede bilgiyi edinen ve böylelikle ülke istihdamına katkı sağlayacak mesleki ve teknik eleman yetiştirmek için kurulmuşlardır. Öğrencilerimizi rekabet üstü konumda diğer rakiplerinden üste çıkaracak her türlü niteliği kazanabilmeleri için öğretim elemanlarımız titizlikle çalışmakta ve öğrencilerimizin iyi yetişmeleri için her türlü fedakarlığı gösteriyor"

Konuşmanın ardından başarılı öğrencilere plaket verildi.

Öğrenciler daha sonra keplerini havaya attı.

Selçuk Üniversitesi(SÜ) Sarayönü Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Sarayönü MYO Müdürü Prof. Dr. Nuh Boyraz, mezuniyet töreninin açılış konuşmasında, ülkedeki terör olaylarından dolayı mütevazi bir program hazırladıklarını söyledi.

Zamanın hızla akıp geçtiğini belirten Boyraz, "Sizin büyük bir kısmınız için sıralardaki eğitim bitiyor fakat hayat size ölene kadar yeni şeyler öğreterek sizleri eğitecek. Sizler hep yeni şeyler öğrenmeye, burada gördüklerinizi geliştirmeye çalışın. Bu size hayatınızda başarı sağlayacaktır" dedi.

Konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Öğrenciler, mezuniyet sevincini keplerini havaya atarak yaşadı.

Törene, Sarayönü Garnizon Komutanı Yüzbaşı Seyfullah Aydın, Belediye Başkanı Nafiz Solak, Konya Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyfettin Baydar, Teknokent Başkanı Prof. Dr. Süleyman Soylu katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Selçuk Üniversitesi Karapınar Sarayönü Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title