Haberler

Konya'da Mahalle İftarları Devam Ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesince düzenlenen mahalle iftarları devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesince düzenlenen mahalle iftarları devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, programlarda, yeryüzünde birçok insan zulüm altında yaşadığını belirtti.

Mısır'da  Rabiatul Adeviye Meydanı'nda zulüm gören Müslümanlar için kurtuluş dileyen Akyürek, " Filistin, Myanmar ve Suriye'deki mazlum kardeşlerimize de kurtuluş diliyoruz. Allah Ramazan ayını insanlığın kurtuluşuna vesile kılsın" dedi.

Konya'da maddi ve manevi hizmetlerin devam ettiğini, eksiklerin bir bir tamamladığını ifade eden Akyürek, Konya'nın hem Türkiye'de hem de dünyada model şehir haline geldiğini söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya ise emperyalistlerin Müslüman ülkelerde kan gölü oluşturmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Türkiye'de 10 yıldır refah, huzur ve bolluk olduğunu ancak bunu çekemeyenlerin bulunduğunu vurgulayan Yerlikaya, "Son dönemde çok güzel bir kardeşlik ortamı yaşanıyor. Allah bu ülkeye kargaşa ve kötü gün göstermesin" diye konuştu. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Tahir Akyürek Filistin Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title