Haberler

Konya'da Kene Vakası

Konya'da oyun oynarken kenenin ısırdığı 4 yaşındaki kız çocuğu, babası tarafından götürüldüğü hastanede parmağına sadece pansuman yapılıp 2 gün sonrasına başka hastaneye sevk edildi. Çocuğunun sağlığından endişe eden baba, ilk gittiği hastaneye yakın olan ikinci hastanede de hiçbir şey yapılmadan geri gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde İşgalaman Mahallesi'ndeki evlerinin yakınındaki tarlada oyun oynayan Kezban Nur Güvercin'in (4), sağ elinin işaret parmağını kene ısırdı. Baba Mehmet Güvercin, kızı Kezban Nur Güverci'nin parmağına yapışan keneyi kendi yöntemiyle çıkardıktan sonra çöpe attı. İnsanların Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığından hayatlarını kaybetmelerinden korkan baba Mehmet Güvercin, kızını hastaneye götürdü. Yeşil kartı olan baba Mehmet Güvercin, burada doktorların küçük

kızını, parmağına pansuman yapıldıktan 2 gün sonrasına Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk ettiğini iddia etti. Kızının sağlığından endişe eden baba Mehmet Güvercin, kızını bu sefer de ilk hastaneye çok yakın olan ikinci bir hastaneye kendisine eşlik eden gazetecilerle birlikte götürdü. Sıra numarası aldıktan sonra kızını acil servisi doktoruna gösteren baba, burada ikinci kez hayal kırıklığına uğradı. Baba Güvercin, kızının yaşının 16 yaşından küçük olması sebebiyle

bakamayacaklarını söyleyen doktorların, kızlarını 5 dakika önce geldikleri hastaneye götürmelerini söylemesi üzerine çaresiz kaldı.

Kızının parmağındaki keneyi kendisinin çıkardığını söyleyen Mehmet Güvercin, "Kızımı hastaneye getirdim bakmıyorlar. Bir saat sırada bekledim, bana pazartesiye gün atıyorlar. Bilmeden keneyi çıkardım. Buraya getirdim parmağına bir şeyler sürdüler o kadar" şeklinde konuştu.

(AH-İP-NÇ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title