Haberler

Konya'da Hemşireler Haftası Etkinlikleri

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası Nedeniyle Konya'daki Hastanelerde Görev Yapan Hemşireler İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci'yi Makamında Ziyaret Etti.

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle Konya'daki hastanelerde görev yapan hemşireler İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci'yi makamında ziyaret etti.

Konya Numune Hastanesi, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi, Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi başhemşireleri ile Selçuklu, Karatay ve Meram Sağlık Grup Başkanlığı'ndan hemşirelerin katıldığı ziyarette konuşun İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, hafta çerçevesinde önemli etkinliklere imza attıklarını ve hemşireler ile bir araya gelmekten mutlu olduğunu söyledi. Küçükkendirci, "Hemşireleri sadece bu haftada hatırlamıyoruz. Kapımız yılın her günü her zaman hemşirelerimize açıktır. Onların sorunlarını her zaman dinleriz ve elimizden gelen çözümleri zaman geçirmeden üretmeye gayret ediyoruz" dedi.

Küçükkendirci, Konya'da Sağlık Bakanlığı standartlarına göre, 3 bin 500 ebe ve hemşirenin görev yapması gerekirken bu rakamın 2 bin 400 olduğunu, çalışanların işlerinin daha da zorlaştığını sözlerine ekledi.

Ziyaretin sonunda İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci hemşirelere çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

(MÇ-İP)

15.05.2007 14:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title