Haberler

Doğumdan 1 Saat Sonra Isıtıcının Yanına Bırakılan Bebeğin Sırtı Yandı

Güncelleme:

Konya'da bir üniversite hastanesinde dünyaya gelen bebeğin vücudunda, 2. derece yanıklar oluştu. Aile, bebeklerinin doğumhanede elektrikli ısıtıcının yanına konulması nedeniyle yandığını söyleyerek suç duyurusunda bulundu.

Konya'da hamile bir kadın, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Zeynep adı verilen bebek bir saat sonra aileye teslim edildi. Teyzesi bebeğin altını açtığında vücudunda kızarıklıklar ve kabarcıklar fark etti. Durum hemşireye bildirildi. Minik bebek yoğun bakıma alındı. 18 gün boyunca verdiği yaşam savaşını kazandı.

Konya'da doğumdan 1 saat sonra ısıtıcının yanına bırakılan bebeğin sırtı yandı

DOĞUMHANEDE ELEKTRİKLİ ISITICI İDDİASI

Habertürk'ün haberine göre, kızının doğumhanede bulunan elektrikli ısıtıcıdan dolayı yandığını söyleyen baba Abdullah Ergun, "Durumu hemşire fark edip doktoru uyarmış, buna rağmen doktor 'ben bilirim sen karışma' deyip hemşireyi azarlamış. Hemşire bir süre sonra bebeğin kızarmış olduğunu görünce ısıtıcının altından almış. Bunları bize olayı yaşayan hemşire anlattı. Tıp Fakültesi dekanı ise bize 'çocuğunuzu kaybedebiliriz hazırlıklı olun' dedi. 3. derece yanıkta tamamen doku kaybı oluyormuş, bizim bebeğimiz ise 2.2 oranında yandı. Buna neden olanların cezasını çekmesini istiyorum" dedi.

Konya'da doğumdan 1 saat sonra ısıtıcının yanına bırakılan bebeğin sırtı yandı

"BEBEĞİMİ EMZİREMEDİM"

Kızının yanmasından sonra sıkıntılı günler geçirdiğini ifade eden anne Özlem Ergun ise "Evladımı bu derece yaktıktan sonra götürdüler 3 gün görmedim, 18 gün yoğun bakımda kaldı. Evladımı emziremedim. Acılarından dolayı sürekli ağlıyor, emmiyordu. Yanıkları nedeni ile sürekli aynı tarafına yatırdık bu nedenle diğer kalçasında gelişim bozukluğu tespit edildi.. Çok şükür bu tedavi edildi. Şikayetçiyiz. Şu an bile kızımın vücudunda yara izleri kaldı. Geçmezse estetik ameliyat olmak zorunda kalacak" diye konuştu.

Konya'da doğumdan 1 saat sonra ısıtıcının yanına bırakılan bebeğin sırtı yandı

Hastane yönetimi ise devam eden bir soruşturma olduğu için açıklama yapamayacaklarını ifade etti. Olayla ilgili idari soruşturma sürerken savcılığın ise valilikten gelecek soruşturma iznini beklediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Konya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (82)

Tolga:

İçinde insan sevgisi olmayan insanları hastane personeli yaptık. Hastaneleri de ticarethaneye çevirdik. Olacağı buydu. Torpille atanan sağlık çalışanları, insana manavdaki patates gibi davranıyor. Hastane ölümünüze yol açsa, yolda ölen köpek kadar gündem olmazsınız.

57
3
yanıtYanıtla
.:

torpille atanıyor kimin torpili 100 tane doktor a sor bakalım kimin torpili ile gelmiş mevcut hükümeti seviyorlar mı

yanıt1
yanıt0
rocky:

ah doktorlar ah. bu arada o sabi çocuk yanarken allah tatildemiydi yoksa uyuyormuydu. ne dersiniz. bu arada allah var mı ben olduğunu hiç görmedim ama rivayetlerde var diyorlar bununla ilgili zerre kanıt yok. ayrı bir olay insanlar kendilerini örnek gösteriyorlar o da ayrı bir konu düşünsene robot yapıyon robot diyor ki benim bir yaratıcım var diye düşünüyor aynı buna benziyor bu olay. seni yarattığını görmediğin birşey bebek doğuruyon bebek sen ona söylemesen nerden bilecek allah da bize söyle.

1
50
yanıtYanıtla
Gereksiz Yorum:

Çok gereksiz adamsın. yapabildiğin, yaşadığın herşeyde Alah var Allah''ın izni var. Ama merak etme var olduğunu sana da gösterecektir.

yanıt4
yanıt0
gül yılmaz:

Gerizekalı embesil beyinsiz rocky senin varlığın delil değilmi pis kafir gerçi senin kalbin ve gözün kör sen hiçbirşey anlamassın

yanıt0
yanıt1
...:

ŞİMDİ SENDE BEYNİM VAR DİYE ORTALIKTA GEZERSİN BEYİNSİZ

yanıt0
yanıt1
AZAP:

Yüce ALLAH ın varlığını bilmek için dön de kendine bak seni kemiksiz dilinle konuşturan kim . Bilmiyorsan öğren;O kendiliğinden var olan. Hiç bir şeye muhtaç olmayan ancak kendisine muhtaç olunan yüce ALLAH azze ve celle insanları bir imtihan için yarattı kimin daha çok şükredeceği, kimin de isyan edeceği ve senin gibi de kimin inkar edeceğini görmek için ve bunun için de cennet ve cehennemi yarattı. O''nu uyuma veya bir uyuklama tutmaz. hala elin ayağın tutuyorken gel tövbe et. LA İLAHE İLLALLAH

yanıt11
yanıt1
Mana Ası:

ROCKY her haberin altına Allah yok diye yazıyorsun. Senin için olmayan bir şey için neden bu kadar uğraşıp emek veriyorsun? İçinden bir ses varsa ispatlansın diyor. O ses senin sınavdaki kopyandır. Şunu unutma hiç bir insan bunu sana ispatlayamaz sen dışında. Ve emin ol ki Allah varlığından ziyade yokluğunu ispatlamak imkansızdır. . .

yanıt0
yanıt0
canan:

ŞU TÜRKİYE DE SANA ÇOCUĞUNA EŞİNE BİR ZARAR GELMEDEN YAŞAMAK İNANIN Kİ MUCİZE OLDU ARTIK. YOLDA YÜRÜRKEN BAŞINA BİR ŞEY GELEBİLME RİSKİ VAR YUKARIDAN. E TABİKİ SÜRÜCÜNÜN SENİ KALDIRIMDA EZEBİLME TEHLİKESİ VAR. HASTANEDE ELİN KIRILSA AMELİYATHANEDE ARTER DAMARININ KESİLME RİSKİ VAR. . . BEBEĞİNE SERUM BAĞLANDIĞINDA DERİ ALTINA BİRİKİP SERUMUN ELİN VEYA KOLUN KESİLMESİ KANGREN OLMASI İHTİMALİ VAR. . . ARKA SOKAKLARDA YÜRÜRKEN GASP EDİLİP ÖLDÜRÜLME İHTİMALİ VAR. EVİNE UYURKEN HIRSIZ GİRİP ÖLDÜRÜLME İHTİMALİ

34
2
yanıtYanıtla
ebru:

maelesef türkiye artık eskisi gibi değil

yanıt3
yanıt1
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title