Haberler

Konya'da Çocukların Topluma Kazandırılması Projesi

Konya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Tarafından "Suça Meyilli Çocukların Topluma Kazandırılması" Projesi Kapsamında Düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi. 5 Takımın Katıldığı Turnuvanın Final Maçında Yaşları 8 ile 13 Arasında Değişen Çocukların Oluşturduğu Doğanlar ve Güneşe Yürüyenler Takımı Karşılaştı. Dostluk Maçı Havasında Oynanan Final Maçında Her İki Takımın Oyuncuları Ödüle L...

Konya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi tarafından "Suça Meyilli Çocukların Topluma Kazandırılması" projesi kapsamında düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi. 5 takımın katıldığı turnuvanın final maçında yaşları 8 ile 13 arasında değişen çocukların oluşturduğu Doğanlar ve Güneşe Yürüyenler takımı karşılaştı. Dostluk maçı havasında oynanan final maçında her iki takımın oyuncuları ödüle layık görüldü.

Konya Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, her iki takımın oyuncularına da gösterdikleri başarıdan dolayı kol saati hediye etti. Hediyelerini alan çocuklar, saatleri kollarına takarak emniyet personeline teşekkür etti. Turnuva sonunda Emniyet Müdürü Tuzcu, şube müdürlerini kaleye geçirerek gol atarken, çocuklardan da gol yedi.

Çocukların topluma kazandırılması için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Emniyet Müdür Tuzcu, "Çocuk Şube Müdürlüğümüzün çalışmaları doğrultusunda, polisimiz suça meyilli çocuklarımızın ailesi oldu. Onların en iyi şekilde yetişmesi ve eğitimlerini tamamlaması açısından yanlarında yer alıyoruz. Bugünde sevgiye ve ilgiye ihtiyacı olan bu çocuklarımız için bir halı saha turnuvası düzeyerek eğlenmelerini sağladık. Çocukların eğlendiği kadar bizde eğlendik" dedi.

Çocuk Şubesi tarafından daha önce de, izcilik, bilgisayar, müzik, tiyatro gibi dallarda çocuklara eğitimler verilmiş ve "Polis Abla - Polis Abi" projesi gerçekleştirilmişti.

(HİV-İP)

07.04.2007 17:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title