Haberler

Konya'da Çıkan Yangında Bir Kişi Zehirlendi...

Konya'da Bir Apartmanın 5. Katında Çıkan Yangında Evinde Mahsur Kalan Bir Kişi Dumandan Zehirlendi. İtfaiye ve Vatandaşlar Tarafından Evden Çıkarılan Şahıs, Hastaneye Kaldırılırken, Bir Kadın Korku Sebebiyle Baygınlık Geçirdi. Yangın Sebebiyle Büyük Korku Yaşayan Bina Sakinleri Kendilerini Dışarı Atarken, Bir Kadın Baygınlık Geçirdi.

Konya'da bir apartmanın 5. katında çıkan yangında evinde mahsur kalan bir kişi dumandan zehirlendi. İtfaiye ve vatandaşlar tarafından evden çıkarılan şahıs, hastaneye kaldırılırken, bir kadın korku sebebiyle baygınlık geçirdi. Yangın sebebiyle büyük korku yaşayan bina sakinleri kendilerini dışarı atarken, bir kadın baygınlık geçirdi.

Olay, saat 02.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Bedir Mahallesi Ataseven Caddesi 90 Evler Sitesi B/ Blok 5. katta meydana geldi. Evde yalnız olan inşaat işçisi Halit Güven (38), uyuduğu sırada yangın çıktı. Dumanları fark eden vatandaşlar itfaiyeye haber verirken, apartman kısa sürede boşaltıldı. Yoğun duman nedeniyle evinde mahsur kalan Halit Güven, olay yerine gelen itfaiye ve vatandaşlar tarafından son anda binadan çıkarıldı. Dumandan zehirlendiği anlaşılan Halit Güven, olay yerine çağrılan

ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Yangın sebebiyle kendileri dışarı atan bina sakinlerinden fenalık geçiren Dilek Sağlam'a da sağlık görevlileri tarafından müdahalesi ambulansta yapıldı. Yangın sırasında evde yalnız olan Halit Güven'in ailesi ve çocuklarının Kayseri'de tatilde olması olası facianın önüne geçti. Toplanan kalabalık yangının söndürülmesini büyük korkuyla izledi. Yangın itfaiyenin 30 dakika süren çalışması sonunda söndürüldü. Hastanede tedavi altına alınan Güven'in sağlık

durumunun iyi olduğu öğrenildi. Evde bulunan eşyaların büyük bir kısmının kullanılamaz hale geldiği yangının sigara izmaritinden çıkmış olabileceği tahmin ediliyor. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

(AH-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title