Haberler

Konya'da Başgöze Köyü Sakinlerinin Yol İsteği

Konya'nın Beyşehir İlçesine Bağlı Başgöze Köyü Sakinleri, Asfalt Kaplanan Yollarının Ağır Tonajlı Araçlar Nedeniyle Kullanılamaz Hale Geldiğini Belirterek, Yetkililerden Yardım İstedi.

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Başgöze köyü sakinleri, asfalt kaplanan yollarının ağır tonajlı araçlar nedeniyle kullanılamaz hale geldiğini belirterek, yetkililerden yardım istedi.

Başgöze Muhtarı Ramazan Özkul, geçtiğimiz yıl Eylül ayında asfalt kaplaması yapılan Başgöze köyünü Beyşehir'e bağlayan köy yolunun 6 kilometrelik bölümünün ağır tonajlı araçların üzerinden geçmesi sonucu bozulduğunu ve adeta köstebek yuvası haline geldiğini söyledi. KÖYDES kapsamında yapılan asfaltın kısa sürede bozulduğunu dile getiren Ramazan Özkul, "Köy yolumuzu kullanan ağır tonajlı araçlar asfalt kaplamayı bu hale getirdi. Aslında çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Her şey ortada ve görünen köy kılavuz istemiyor. Beyşehir'e gitmek için bu yol güzergahını kullanan sürücülerimiz araçlarının tabanının yere değmesi sonucu sıkıntı yaşıyor. Araçlarımız sürekli bozuluyor ve sürücüleri sürekli olarak maddi külfet içerisine sokuyor" dedi.

(ARÖ-FM) 22.05.2008 17:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title