Haberler

Konya'da 85 Öğrenci, Yemekten Zehirlendikleri Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Konya'da 85 öğrenci, yemekten zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırıldıKONYA'nın Ereğli ve Halkapınar İlçesi'nde taşımalı sistemle eğitim gören ve aynı şirketten öğle yemeği yiyen 85, öğrenci yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Konya'da 85 öğrenci, yemekten zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

KONYA'nın Ereğli ve Halkapınar İlçesi'nde taşımalı sistemle eğitim gören ve aynı şirketten öğle yemeği yiyen 85, öğrenci yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Öğrenci sayısının artabileceği belirtildi.

Ereğli İlçesi'nde Gülbahçe İmam Hatip Ortaokulu'nda, Halkapınar'da Atatürk İlkokulu, Çakıllar İlk ve Ortaokulu ile Halkapınar İmam Hatip Ortaokulu'nda taşımalı sistemle eğitim gören öğrencilerden bazılarında, akşam saatlerinde evlerine döndüklerinde mide bulantısı ve kusma şikayeti başladı. Bunun üzerine 85 öğrenci ambulans ve araçlarla yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ereğli'de 122, Halkapınar'da da 230 öğrencinin taşımalı sistemle eğitim gördüğü ve bu öğrencilerin aynı yemek şirketinin dağıttı yemekten yediği belirtildi. Öğrencilerin ise bugün öğle yemeğinde mercimek çorbası, tavuklu pilav ve salata yedikleri öğrenildi. 112 Acil Servis'e aynı şikayetlerden çok sayıda öğrencinin rahatsız olduğu yönünde ihbarlar geldiği ve ihbar adreslerine çok sayıda ambulansın gönderildiği belirtildi. Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan öğrencileri hastanede ziyaret etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkapınar Ereğli Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title