Haberler

Konya Başbakanlık Dahil, Şehit Babası ve Annesinin Ulaştığı Makamdan Daha Aziz Değildir 1-

Davutoğlu: Cerattepe'deki maden işletmesi, mahkeme sonuçlanana kadar çalışmalarını durduracak (ek) BAŞBAKANLIK DAHİL, ŞEHİT BABASI VE ANNESİNİN ULAŞTIĞI MAKAMDAN DAHA AZİZ DEĞİLDİR Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya Dedeman Otel'de düzenlenen ' Konya Ekonomi Ödülleri 2015' adlı ödül törenine katıldı.

Davutoğlu: Cerattepe'deki maden işletmesi, mahkeme sonuçlanana kadar çalışmalarını durduracak (ek)

BAŞBAKANLIK DAHİL, ŞEHİT BABASI VE ANNESİNİN ULAŞTIĞI MAKAMDAN DAHA AZİZ DEĞİLDİR

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya Dedeman Otel'de düzenlenen ' Konya Ekonomi Ödülleri 2015' adlı ödül törenine katıldı. Burada yaptığı konuşmasında terör olaylarına değinen ve birlik, beraberlik mesajı veren Başbakan Davutoğlu, Diyarbakır Cizre İlçesi'nde şehit düşen özel harekat polisi Kemal Yılmaz'ın ailesini ziyaret ettiğini ve orada şehit babası Kemal Yılmaz ile aralarında geçen diyalogu şöyle anlattı: "Bir şehidimizin mübarek babası İhsan amca, 'Sizi bekliyorduk, sağ olun' dedi. Gözleri doldu. 'Ben hep evlat acısı çekmeyeyim diye dua etmiştim, ama rabbim beni şehit babası olmayı nasip etmiş. Bugün ülkenin Başbakanı, beni ziyaretime geliyor. Bu ne büyük şeref. Ben sizi televizyonda izlerken hürmetten ayağa kalkarım' dedi. Düşünün ben ona teselliye gitmişim o bana güç veriyor. Ben de ona dedim ki; 'Şehit babası olmanın makamı, başka hiçbir makamla karşılaştırılmaz. Hürmet bizden sizedir. Sizden daha büyük makam tanımıyorum. Hiç bir makam Başbakanlık dahil, bir şehit babasının, bir şehit anasının ulaştığı makamdan daha aziz değildir."

BU ÜLKENİN BÖLÜNMESİNE ASLA VE ASLA İZİN VEREMEYECEĞİZ

Başbakan Davutoğlu, Ankara'daki terör saldırısını gerçekleştirdiği iddia edilen teröristin Van'daki taziyesine katılan HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer'i eleştirip, "Biz taziyelerimize yanıyoruz. Bakıyorsunuz haince bir saldırıyı, haince bir masum insanlara dönük, kimi öldürdüğü bile belli olmayacak şekilde cinayeti işleyen bir katilin taziyesini yapan milletvekili çıkabiliyor bu ülkede. Biz yüreğimizle bu ülke evlatlarının her birini içimizde derinden acısını hissederken, birileri Türkiye'nin üzerinde oyun oynayan dış mihrakların piyonu olarak bu ülkeyi karıştırmak istiyor. Bu ülkenin ilk başkentinden, bu toprakların ilk başkentinden, başkentler başkentinden ifade ediyorum. Tek birimiz kalana kadar bu ülkenin bölünmesine asla ve asla izin veremeyeceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu Diyarbakır Konya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title