Haberler

Konya Ayrı Yaşadığı Eşinin Yeğeni Tarafından Adliye Önünde Kurşunlandı Ayrı Yaşadığı Eşinin Yeğeni...

Konya'da karıştığı bir kavgadan dolayı Cumhuriyet Savcılığı'na ifade vermek için Adliyeye gelen 38 yaşındaki Sibel T., boşanma davaları süren ayrı yaşadığı eşi Ramazan T.'nin yeğeni 22 yaşında Ali T.tarafından tabancayla bacağından vuruldu.

Konya'da karıştığı bir kavgadan dolayı Cumhuriyet Savcılığı'na ifade vermek için Adliyeye gelen 38 yaşındaki Sibel T., boşanma davaları süren ayrı yaşadığı eşi Ramazan T.'nin yeğeni 22 yaşında Ali T. tarafından tabancayla bacağından vuruldu. Hastanede tedaviye alınan Sibel T. polise verdiği ilk ifadesinde, "Beni boşanmak istediğim eşim vurduttu" dedi. Ali T. ise polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Konya Adliyesi önünde meydana geldi. 2 yıldır eşinden ayrı yaşayan ve boşanma davası süren Sibel T., birlikte yaşadığı M.S. ile birlikte karıştıklarığı bir kavgadan dolayı Cumhuriyet Savcılığı'na ifade vermek için Adliye binasına geldi. Sibel T., Adliye önünde eşi Ramazan T.'nin yeğeni Ali T. ile karşılaştı. Sibel T. ve Ali T., arasında tartışma çıktı. Ardından Sibel T. kaçmak istedi. Peşinden koşan Ali T., belinden çıkarttığı tabancayla ateş açtı. Sağ bacağına iki kurşun isabet eden Sibel T., kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesini duyan Adliye önündeki polis, kaçmak isteyen Ali T.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Sibel T. de ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Sibel T.'nin polise verdiği ilk ifadesinde, "Beni boşanmak istediğim eşim vurduttu" dediği öğrenildi. Sibel T. ve eşi Ramazan T.'nin boşanma davasının ise Niğde Ulukışla'da görüldüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title