Haberler

Konya - Akp'li Tanrıverdi Ana Muhalefete Yüklendi

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Katıldığı Nikah Töreninin Ardından AKP Konya İl Başkanlığı Tarafından Dedeman Otel'de Düzenlenen 'yerel Yönetimler' Toplantısına Katıldı. AKP'li Konya Milletvekilleri ve Partililerin Katıldığı Toplantıda Konuşan Hüseyin Tanrıverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Açıldıktan Sonra 'köy Kanunu'nda Değişiklikler Yapılacağını ve Bu Düzenlemeyle Muhtarların Yetkilerinin Genişletileceğini Söyledi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, katıldığı nikah töreninin ardından AKP Konya İl Başkanlığı tarafından Dedeman Otel'de düzenlenen 'Yerel Yönetimler' toplantısına katıldı. AKP'li Konya Milletvekilleri ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan Hüseyin Tanrıverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldıktan sonra 'Köy Kanunu'nda değişiklikler yapılacağını ve bu düzenlemeyle muhtarların yetkilerinin genişletileceğini söyledi.

12 Eylül'de yapılacak referanduma da değinen Tanrıverdi, 30 yıl sonra halkın iradesiyle herşeyin yerine oturacağını belirtti.

Hüseyin Tanırverdi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TSK İç Hizmetler Kanunu'nun 35'inci maddesinin değiştirilmesi önerisine değinerek şunları söyledi:

"Bakıyorsunuz 35'inci maddeyi kaldıralım diye meydanlarda bağırıyorlar. 35'inci maddeyi kaldıralım diyenlere karşı sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 'Evet kaldıralım biz hazırız, sizde hazırmısınız' dediğinde ayak üstü söyledikleri bu laf karşısında AK Parti ciddi mesafe yaklaşınca, hazırlık yaptılar, teklif ettiler ve bugünkü 35'inci maddeden daha ağır akla ziyan verecek bir öneriyi Meclis'e getirdiler. Bu da gösteriyor ki ve benzeri diğer hareketler gösteriyor ki, ana muhalefet partisi lideri başı kopmuş tavuk gibi önüne geleni savunuyor, kürsüden indiğinde kendi haline döndüğünde, ya da partisine gittiğinde, arkadaşları ne yapıyorsun diye uyandırdığında, ertesi gün çark ediyor. Siyaset dürüstlük işidir, siyaset samimiyet işidir. Eğer siyaseti buna göre yapmazsanız, o zaman hem kendinize, hem siyasetçiye, hem de parlamentoya zarar verirsiniz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title