Haberler

Konya - 11 Yaşındaki Çocuk Bisikletiyle Otobüs Altında Kaldı

İftar İçin Evine Giderken Otobüsün Altında Kaldı

İFTAR İÇİN EVİNE GİDERKEN OTOBÜSÜN ALTINDA KALDI

Konya'da 11 yaşındaki Ünal Erol, bisikletiyle iftar için evine gitmek isterken kavşakta Büyükşehir Belediyesi'ne ait M.T.'nin kullandığı otobüsün altında kalarak yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 19.15 sıralarında merkez Karatay İlçesi İşgalama Mahallesi Fetih Caddesi Şeyh Ulema Yahşi Kavşağında meydana geldi. Ünal Erol, bisikletiyle iftar yemeği için evine gitmek istediği sırada kavşakta Büyükşehir Belediyesi'ne ait İşgalama seferini yapmakta olan M.T.'nin kullandığı 42 FN 505 plakalı otobüsün çarpması ile altında kalarak yaşamını yitirdi. Otobüs şoförü M.T.'de polis tarafından gözaltına alındı. Çocuklarının öldüğünü duyup olay yerine gelen ve sinir krizi geçiren Ünal Erol'un ailesi ve yakınları sağlık görevlilerini müdahalesiyle sakinleştirildi. Ünal Erol'un cesedi de otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

M.T.: Mustafa Tosun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title