Haberler

Konuşan Horoz

Zonguldak'ta Kesilmek İçin Kümesten Alınırken "Anne" Demeye Başlayan Horoz Herkesi Şaşırttı. Sahibi Tarafından Her Tutulduğunda "Anne, Anne" Diye Konuşan Horoz Kesilmekten Kurtuldu.

Zonguldak'ta kesilmek için kümesten alınırken "Anne" demeye başlayan horoz herkesi şaşırttı. Sahibi tarafından her tutulduğunda "Anne, anne" diye konuşan horoz kesilmekten kurtuldu.

Zonguldak'ta market çalıştıran ve kümes hayvanı yetiştirme merakı olan İbrahim Yıldız'a ait anası Lekorn babası köy tavuğu olan horoz kesilme aşamasında iken "Anne" diye seslenince herkesi şaşırttı. İbrahim Yıldız, horozun "Anne, anne" diye feryat etmesi üzerine kesmekten vazgeçtiklerini söyledi. Kümesteki tavukları gagaladığı için en yaşlı horoz olduğundan kesmeye karar verdiklerini belirten İbrahim Yıldız, "Eşim kesmek için horozu kümesten almaya gittiğinde 'Anne, anne' demeye başlamış. Bunun üzerine

eşim gözyaşlarını tutamayarak ağladı. Anne diyen bir horozu kesemeyeceğimizden dolayı kesmekten vazgeçtik. Kümesin paşası olmaya devam edecek" dedi.

15 yıldır kümes hayvanı yetiştiren İbrahim Yıldız, ilk defa konuşan bir horoza denk geldiğini ifade ederken, "Sanırım korkudan 'anne' demeye başladı. Bu da incelenmesi gereken bir durum" diye konuştu.

(OS-İÇ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title