Haberler

Konukoğlu'ndan Kadınlar Günü'nde Anlamlı Bağış

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, "Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı'na anlamlı bir bağışta bulundu.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, "Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı'na anlamlı bir bağışta bulundu.

GSO'dan yapılan açıklamaya göre, her zaman kadınlara destek veren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu, medya mensupları ile milletvekilleri, yerel yönetim, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri adına TSK Mehmetçik Vakfı'na bağış yaparak, Dünya Kadınlar Günü'nü daha anlamlı ve kalıcı kıldı.

TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından, yapılan bağışa karşılık, "Gücünü Yüce Milletimizin üstün insanlık ve yardımlaşma duygusundan alan TSK Mehmetçik Vakfı'na yaptığınız bağışınızla önemli katkıda bulundunuz. Bu yüce davranışınız dolayısıyla Mehmetçiklerimiz adına şükranlarımızı ve saygılarımızı sunarız" ifadelerinin yer aldığı bir "Teşekkür mektubu" ile "Gümüş plaket" takdim edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GSO Başkanı Konukoğlu, terörle mücadele ederken hayatını kaybeden bütün şehitleri rahmetle, gazileri şükranla anarak şunları kaydetti:

"Türkiye'nin sürdürülebilir rekabet gücüne kavuşması ve daha hızlı büyüyebilmesi için beşeri sermayemizin yarısını oluşturan kadınların gücünü, aklını ve potansiyelini mutlaka toplumsal hayatımıza kazandırmamız gerekiyor. Kadınların yaptığı değerli çalışmalarla; ülkemizin ekonomik, sosyal, politik ve kültürel gelişmesinin hızlanmasıyla daha güzel yarınlara birlikte ulaşacağımıza inancımız tamdır. Ancak unutmayalım ki, vatanımız varsa biz varız. 15 Temmuz hain darbe girişiminde bir kere daha anladık ki, en kıymetli hazinemiz vatandır. ve üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu kutsal toprağı aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların yaptığı fedakarlığın değeri ise hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür. Terörle mücadele eden askerlerimizin annelerine, eşlerine ve çocuklarına destek olmak amacıyla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına 'TSK Mehmetçik Vakfı'na bağış yaptık. Sizlerin vasıtasıyla, vatan uğruna canlarını veren Mehmetçiklerimiz ile gazilerimizin ailelerine yardım edebildiğimiz ve çocuklarının eğitimine destek sağlayabildiğimiz için mutlu olduğumuzu paylaşmak isterim. Başta şehit ve gazi anneleri ve saygıdeğer eşleri olmak üzere tüm kadınların bu anlamlı gününü en iyi dileklerimle kutlarım."

Kaynak: AA / Güncel

Adil Sani Konukoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
title