Haberler

Konuk Takım Taraftarı, Sahaya Girerek Rakip Futbolcunun Boğazını Kesmeye Çalıştı

Polonya'da oynanan amatör maçta konuk ekip taraftarı, 68. dakikada yaşanan pozisyon sonrasında sahaya girerek rakip futbolcunun boğazını kesmeye çalıştı.

Polonya amatör küme takımı Piast Lutynia taraftarı, LKS Ciechow ile deplasmanda oynadıkları maç sırasında sahaya girip bir oyuncunun boğazını kesmeye çalıştı.

68. DAKİKADA SAHA KARIŞTI

İki takım arasındaki maç 2-2 devam ederken 68. dakikada yapılan bir faul sonrası futbolcular tartışmaya başladı. Bu esnada sinirlenen konuk ekip taraftarları sahaya girerek rakip oyunculara saldırdı. Bu saldırı sırasında LKS Ciechow forması giyen bir oyuncu boğazına bıçak darbeleri aldı.

KONUK EKİP: ÜZGÜNÜZ

Bu skandal olay Avrupa basınında geniş yankı bulurken, konuk ekip Piast Lutynia konuyla ilgili 'üzüntülerini belirten' bir açıklama yayınladı ve böyle sahnelerin bir spor müsabakasında olmaması gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Polonya Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Frenci:

Bu işte kesin ak partinin parmağı vardır

10
10
yanıtYanıtla
murat caneker:

sen kudurmaya devam et yazık acıyorum sana :)

yanıt7
yanıt6
Al sana şiddet:

Türklerden öğrenmişlerdir şimdi bunu da!

1
6
yanıtYanıtla
Murat caneker:

bu habere parti yorumu yapanlar en aciz gerizekalılardır. zaten bu hainler klavye delikanlıları genelde sokakta tek kelime edemeyen beyinsizler. Burada klavye delıkanlılıgı yapıyor. sanal alemde bu gerizekalıları fazla görünüyor. Çünki aklı başı yerinde olanlar böyle saçma işlerle uğraşmıyor bile. Yazık yıllardır kuduruyolar bundan sonrada kudurmaya devam edecekler. Beyinsizler.

5
2
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Vay vicdansiz gavurlar !

2
2
yanıtYanıtla
İDAM GELSİN BU PİSLİKLER AZALSIN:

İDAM

1
2
yanıtYanıtla
kermansah:

demek orada da arap var o zaman

0
1
yanıtYanıtla
DOBRA:

Avrupanın vahşi öküzü. Aptal gerzek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title