Haberler

Kontrolden çıkan TIR, bariyerlere çarparak devrildi; Sürücü yaralandı

Güncelleme:

Kontrolden çıkan TIR, bariyerlere çarparak devrildi Sürücü yaralandı

İSTANBUL- Bursa- İzmir Otoyolu'nda yağmurlu havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak savrulan TIR, bariyerlere çarptı. Diğer araçlara çarpmamak için manevra yapan ve bariyerlere vuran TIR'ın sürücüsü Adem Tümer (49), olası bir faciayı önledi. Kaza sonucu kargo yüklü TIR yol kenarına devrildi, sürücü yaralandı.

Kaza, saat 01.30 sıralarında İstanbul- Bursa- İzmir Otoyolu'nda yaşandı. 20 F 6672 plakalı kargo yüklü TIR ile Bursa'dan İstanbul'a giden Adem Tümer, Ovaakça Mevkii'ne geldiği sırada yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda aracın kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan TIR savrulmaya başlarken, sürücü diğer araçlara çarpmamak için manevra yapıp yol kenarındaki bariyerlere vurdu. Çarpmanın etkisiyle yavaşlayan TIR devrilerek yan yattı. Kazayı gören diğer sürücüler bir yandan Tümer'in yardımına koşarken bir yandan da polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Vatandaşların yardımıyla TIR'dan çıkartılan Tümer, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri de yolda başka bir kaza yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Kaza nedeniyle, Bursa-İstanbul istikametinde ulaşım bir süre kontrollü şekilde sağlandı. Devrilen TIR'ın vinçle kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Bursa İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title