Haberler

Kontrolden Çıkan Otomobil Traktör Bayisine Daldı: 2 Yaralı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin traktör bayisine girmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin traktör bayisine girmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mermer Mahallesi'nde Zeynep A. idaresindeki 78 DE 224 plakalı otomobil, mermer kavşağından dönüş aldığı sırada kontrolden çıkarak yolun karşısına geçti. Hızla ilerleyen otomobil traktör bayisine dalarak burada satışa hazır vaziyette bekleyen bir traktöre çarparak durdu. İşyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada dükkan önünde bulunan vatandaşlarında hızla dükkana içersine kaçma anları ve daha sonra otomobildeki yaralılara müdahale ettikleri görüldü.

Kaza sonrası hafif şekilde yaralana sürücü Zeynep A. ile yanında bulunan Zehra G. olay yerine gelen ambulansla Eskipazar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrası park halindeki satışa hazır bir traktör ile otomobilde maddi hasar oluşurken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskipazar Karabük 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title