Haberler

Konteyner Kentinde Kutlu Doğum Haftası Konferansı

Van Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikler çerçevesinde Anadolu Konteynır Kenti'nde bir konferans düzenledi.

Van Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikler çerçevesinde Anadolu Konteynır Kenti'nde bir konferans düzenledi.

Programa bazı kurum amirleri ve vatandaşlarımız katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği konferansta İl Müftüsü Nimetullah Arvas bir açılış konuşması yaptı. Anadolu Konteynır Kenti Kur'an Kursu öğrencilerinin okuduğu ilahilerin ardından konferansa geçildi. Diyanet İşleri Başkanlığı Baş Müfettişi Sadi Arslan, İslam'ın kardeşliğe verdiği önem üzerinde bir konferans verdi. Hüsrevpaşa Konteynır Kenti Kur'an Kursu öğrencilerinin ve Van Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Korosu'nun seslendirdiği ilahilerin ardından Müftü Yardımcısı Faruk Gürbüz şiir okudu. İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ın teşekkür konuşması ile son bulan programa katılan misafirlere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları arasında bulunan çeşitli kitaplar hediye edildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Nimetullah Arvas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title