Haberler

Konged 4. Yılını Kutladı

Konyaaltı Gençlik Derneği (KONGED) 4. yılını kutladı.

Konyaaltı Gençlik Derneği (KONGED) 4. yılını kutladı.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, derneğin dördüncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi'nde tanıtım programı düzenlendi.

KONGED Başkanı Ahmet Alper Alveroğlu, bir sivil toplum kuruluşunun neler yapabileceğini geçen dört senede hayata geçirdikleri 300'ün üzerindeki saha faaliyetiyle gösterdiklerini belirtti.

Derneklerinin daha büyük hedefleri olduğunu aktaran Alveroğlu, "Alıştığımız o ifade ile 'yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı', bize güvenen dostlarımızın desteği ile şehrimize olan heyecan ve sevgimizi büyütmeye devam edeceğiz." dedi.

Programda, Hasan Kızıl'a Yılın Gönül İnsanı Ödülü, Enes Batur'a Yılın Sosyal Medya Fenomeni Ödülü, İlber Ortaylı'ya tarih dalında Onur Ödülü, Ampute Milli Futbol Takımı'na Yılın Spor Takımı Ödülü, Antalya Büyükşehir Belediyesi Mola Evleri Projesi ile Ebru Türel ve Menderes Türel'e Sosyal Duyarlılık Dalında Başarı Ödülü verildi.

Eğitim Dalında Başarı Ödülü Antalya Bilim Üniversitesi'ne, Yılın Markası Yemen Kahvesi'ne, Yılın Spor İnsanı Ödülü Ali Koç'a, Yılın Sporcusu Ödülü Orhan Okulu'ya, Yılın Kadını Ödülü Prof. Dr. Burcu Demirel'e, Başarı Ödülü BİLSEM Okulları'na, Basın ve Gazetecilik Dalında Onur Ödülü Alper Bayçın'a, KONGED Vefa Ödülü ise Nurcan Anne ve Bedirhan Bebek'e takdim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Konyaaltı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title