Haberler

Konak'ta Bayram Sevincini Erken Yaşadılar

İzmir’in Konak ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında eğlenceli bir etkinliğe imza atıldı.

İzmir'in Konak ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında eğlenceli bir etkinliğe imza atıldı.

Konak Belediyesi Spor Müdürlüğünce ilçe sınırları içindeki 6 lisede 19 Mayıs öncesi gençlik şölenleri düzenleniyor. Öğrencilerin bayram sevincini erken yaşadığı gençlik şölenleri büyük ilgi görüyor. Şimdiye kadar Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi, Ömer Zeybek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Selma Yiğitalp Anadolu Lisesinde yapılan şölenler sayesinde öğrenciler ders sonrası doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Okul bahçelerinde kurulan sahnede 13.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen ve büyük beğeni toplayan etkinliklerde liseli gençler doyasıya eğlendi. Yoğun sınav maratonunu geride bırakan liseliler DJ performans, dans gösterileri ve konserlerle bol bol stres attı. Müziğin ritmiyle keyifli anlar yaşayan öğrenciler için hediye çekilişleri de düzenlendi. Şanslı öğrencilere Konak Belediyesi tarafından bisikletin yanı sıra çeşitli hediyeler verildi.

18 Mayıs'a kadar devam edecek gençlik şölenlerinin son durağı Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Okul bahçesine kurulan sahnede Kozmos adlı müzik grubu sevilen Rap şarkıları seslendirirken, Normal Müzik Grubu pop türündeki şarkılarla gençleri coşturdu. Gençlik şöleninde düzenlenen yarışmalar ve oyunlarla öğrenciler eğlencenin doruklarına çıktı. Etkinliğin bir diğer sürprizi de bisiklet çekilişi oldu. Konak Belediyesi Spor İşlerince Zehra Pehlivan ve Devrim Akgün adlı öğrencilere çekilişle bisiklet armağan edildi. Konak Belediyesinin gençlik şölenleri 17 Mayıs Çarşamba günü İzmir Anadolu Lisesi ile 18 Mayıs Perşembe günü Konak Anadolu Lisesinde düzenlenecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs İzmir Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title