Haberler

Konak Belediyespor-Rtp Unıa Racıborz Maçının Ardından

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde 1.tur ilk maçından sonra basın toplantısında konuşan Konak Belediyespor Teknik Sorumlusu Hüseyin Tavur, evlerinde karşılaştıkları Polonya'nın RTP Unia Raciborz takımını 2-1 mağlup ettikleri için mutlu...

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde 1. tur ilk maçından sonra basın toplantısında konuşan Konak Belediyespor Teknik Sorumlusu Hüseyin Tavur, evlerinde karşılaştıkları Polonya'nın RTP Unia Raciborz takımını 2-1 mağlup ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Tavur, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Maç gerçekten zor geçti. Bu sahada oynayan iki takımı da oyunları için tebrik ederim. Biz daha yolun başındayız ve kazandığımız için mutluyuz. Fakat Cosmina cezalı duruma düştüğü için üzgünüz. Rövanş maçında daha iyi oynayacağımızı söyleyebilirim" dedi.

RTP Unıa Racıborz Teknik Sorumlusu Trawinski Remigiusz ise, "Her iki takımda eşit şekilde mücadele etti. Fakat kazanan taraf Konak oldu. Bir sonraki maçta eminim bu kadar zevkli geçecek ve kazanan taraf biz olacağız" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Konak Belediyespor Polonya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title