Haberler

Komutanlar, İzmir Valisi Kıraç'ı Ziyaret Etti

İzmir'de bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanları, Vali M.Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret etti.

İzmir'de bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanları, Vali M. Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret etti.

İzmir'de çeşitli askeri birlikleri denetleyen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Emin Murat Bilgel, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Ertem ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, bugün saat 15.30 sıralarında, Vali M. Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret etti.

Polis merasim mangası tarafından karşılanan Orgeneral Özel, Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra Vali Kıraç ve kuvvet komutanlarıyla birlikte fotoğraf çektirdi. Basına kapalı gerçekleştirilen ve yarım saat süren ziyarette Vali Kıraç ve Orgeneral Necdet Özel, ziyaretin anısına birbirlerine plaket takdim etti.

Ziyaretin ardından Orgeneral Özel ve kuvvet komutanları, Vali Kıraç tarafından uğurlandı. Ziyaret sırasında polis ve bordo bereli askerlerin güvenlik önlemleri dikkat çekti. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title