Haberler

Kömürleri Teslim Almadığı Öne Sürülen Muhtara Soruşturma

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, İhtiyaç Sahibi Vatandaşlar İçin Bir Mahalleye Gönderilen Ücretsiz Kömürleri Teslim Almadığı İddia Edilen Muhtar Hakkında Soruşturma Başlattıklarını Belirtti.

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için bir mahalleye gönderilen ücretsiz kömürleri teslim almadığı iddia edilen muhtar hakkında soruşturma başlattıklarını belirtti.

Konu hakkında bir açıklama yapan Vali Nasuhbeyoğlu, her zaman yardıma muhtaç ailelerin yanında olduklarını belirterek, "Hakkari'de hiçbir dar gelirli aileyi aç ve açıkta bırakmadık. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü kanalıyla ailelere her türlü yardımı yapıyoruz. Yardıma muhtaç ailelerin listeleri büyük bir özenle hazırlamaktayız. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dağıtılan kömürleri dar gelirli ailelerinin kapısına kadar götürerek teslim etmekteyiz. Bundan dolayı aileler memnuniyetlerini

dile getiriyorlar. Basında yer alan haberlerde 'Yardım kömürleri muhtarın engeline takıldı' ve 'Mahalleye girmedi' şeklinde lanse edilmesi beni üzmüştür. Kömürleri teslim almadığı iddia edilen Yenimahalle Mahalle Muhtarı Hamit Akar hakkında soruşturma başlattım" dedi.

(FT-ŞA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title