Haberler

Kömür Sobası Patladı: 1 Yaralı

Karabük’te bir kişi, evinde yanan kömür sobasının patlaması sonucu yaralandı.

Karabük'te bir kişi, evinde yanan kömür sobasının patlaması sonucu yaralandı.

Olay, Atatürk Mahallesi Bayraktar Caddesi'nde Şahin Kaynar'ın ailesiyle oturduğu 2 katlı evin alt katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kaynar, oturma odasındaki sobayı yakarak çuvaldaki kömürleri sobanın içindeki kovaya boşalttı. Soba yandıktan bir süre sonra patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte soba ve içindeki kovanın delinmesi sonrası kopan metal parçalar Şahin Kaynar'ın sol ayağı ve karın bölgesine isabet etti. Yaralanan Kaynar, diğer odada bulunan oğlunun çağırdığı ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yapılan tedavin ardından taburcu edilen Kaynar, patlamaya kömürün içinden çıkan parçanın neden olduğunu öne sürerek şikayetçi olduğunu söyledi.

Şahin Kaynar, "Gece sobayı yaktım. Evin kapısını kilitledikten sonra sobanın yanından geçerken bir anda pat, pat diye soba patladı. İlk patlamada ayağımdan yaralandım. O sırada yere düşünce ikinci patlama sonrasında karın bölgemden yaralandım. Hemen 3 şişe su dökerek sobayı söndürdüm. Bu zamana kadar böyle bir şey başıma hiç gelmedi. Olay yeri inceleme ekipleri gelerek yaptıkları inceleme sonrası sobadan 3 parça çıktı. Bunları aldılar ve ne olduğunu biz de bilmiyoruz. Davacıyım ama valilikten değil. Kömürün geldiği yerden kontrol edilmediği için davacıyım. Bazılar maden ocağında kapsül patlatılıyor ve kömürün içinde kapsül kalmış olabileceği söyleniyor. Bu da patlamış olabilir" dedi.

Konuyla ilgili Karabük Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürlüğü yetkilileri ise patlamanın kömürden kaynaklandığını düşünmediklerini ve kent genelinde yaklaşık 2 bin aileye bu kömürlerin dağıtıldığını kaydederek, gerekli incelemenin yapılacağını bildirdi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kaynar 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title