Haberler

Komşu Kızına "Birlikte Uçuşa Geçelim" Diyen Sapığa 5 Ay Hapis Cezası!

Güncelleme:

Antalya'da 25 yaşındaki komşu kızına, "Bende bir şey var, gel sana göstereyim, birlikte uçuşa geçelim." diyen 55 yaşındaki M.S 'sözlü cinsel taciz' suçundan 5 ay hapse mahkum edildi.

Antalya'da komşu kızı B.Y.'ye (25) 'Bende bir şey var, gel sana göstereyim, birlikte uçuşa geçelim' diyen M.Ş. (55), 'sözlü cinsel taciz' suçundan 5 ay hapse mahkum edildi. Sanığın cezası 5 yıl süreyle ertelendi.

GENÇ KIZ, SANIKLA AYNI MAHALLEDE OTURDUKLARINI SÖYLEDİ

Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, 'basit cinsel saldırı' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuksuz yargılanan M.Ş., şikayetçi B.Y. ile taraf avukatları katıldı. Duruşmada ifade veren B.Y., sanıkla aynı mahallede oturduklarını söyledi.

"BENDE BİR ŞEY VAR, GEL SANA GÖSTEREYİM"

Kahvehanenin önünden geçerken M.Ş'nin kendisine bir şeyler söylediğini, kendisinin buna anlam vermemekle birlikte tepki gösterdiğini anlatan B.Y., "Yaklaşık bir buçuk hafta sonra evinin önünden geçerken sanık beni durdurdu. Bana, 'Bende bir şey var, gel sana göstereyim, birlikte uçuşa geçelim' dedi.

"KOLUMDAN TUTUP ÇEKİŞTİRDİ"

Bunun üzerine kendisine bağırarak tepki gösterdim. İki hafta kadar sonra ise bu kez arka sokakta motorla yanıma yaklaştı, aşırı derecede alkollüydü. Özür dilemek istediğini söyleyerek kolumdan tutup çekiştirdi" diye konuştu. B.Y., "İmdat, polis" diye bağırınca M.Ş'nin motorla uzaklaştığını ileri sürdü.

HAKKINDAKİ İDDİALARI KABUL ETMEDİ

Suçlamaları kabul etmeyen M.Ş. ise B.Y. ile aynı mahallede oturduklarını, aynı yaşlarda kızı olduğunu, bu nedenle kendisini kızı gibi gördüğünü söyledi. Hakkındaki iddiaları kabul etmeyen M.Ş., "B.Y. bana sert sert bakıyordu. Ben de kendisine 'Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim' demek istedim. Ama bana bağırıp küfür etti" dedi.

"ALKOLLÜ DEĞİLİM, YALAN SÖYLEMEM"

Mahkeme başkanının ne sıklıkla alkol aldığını sorması üzerine M.Ş., "Sadece akşamları alkol alıyorum, şu an alkollü değilim, yalan söylemem" karşılığını verdi.

5 AY HAPSE MAHKUM EDİLDİ, ERTELENDİ

Savcı mütalaasında, sanığın 'cinsel taciz' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılmaya teşebbüs' suçundan ise beraatına karar verilmesini talep etti.

Mahkeme heyeti M.Ş'yi, 'sözlü cinsel taciz' suçundan 5 ay hapse mahkum etti. Sanığın cezası 5 yıl süreyle suç işlememesi kaydıyla ertelendi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Mahkum 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

başkan:

canı sıkılan beni taciz etı diyorlar kanıt varmı yok kardeşim herkes bunu yapsa olurmu biraz heya biraz insan olunya ne günlere kaldık yarabi bunları islah eyle yarabi

13
12
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Toplum bir tuhaf oldu.,,eskiden bu kadar değildi,onaltı senede geldigimiz durum,çok vahim.

12
8
yanıtYanıtla
EMEKLi ÖGRETMEN:

AYNEN HOCAM.

yanıt3
yanıt0
ANESTEZi UZMANI:

Dogru tespit etmissin hocam.

yanıt3
yanıt0
sysl:

Belkide böyleydi, sadece medya eksik, elalem ne der?, gibi kaygılar daha fazlaydı. Ya da Kadınlarımız susuyordu da biz duymuyorduk. . Bu açıdan da bakmak gerek. .

yanıt2
yanıt0
cahil:

senin 16 sene önce internetin yoktu ki. nereden bileceksin

yanıt0
yanıt0
boş kafa:

ne saçma düşünce

yanıt0
yanıt0
anti sos:

işiniz siyaset olmuş. azıcık ülkenizi sevin

yanıt0
yanıt1
zırto:

toplumu hükümetler şekillendirmez. toplumlar hükümetleri oluşturur. Suçlar yaygınlaşıyor mu evet fakat nedenini sen anlayabilecek kapasitede değilsin

yanıt0
yanıt0
realist:

Adam sadece gösterecekmiş ne var bunda? Yeni Türkiyede olağan şeyler bunlar.

4
10
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title