Haberler

Komek Sertifikasıyla Optik Dükkanı Açtı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları’na (KOMEK) katılan Seda Gür, aldığı sertifika ile Gölcük’te optik dükkanı açtı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları'na (KOMEK) katılan Seda Gür, aldığı sertifika ile Gölcük'te optik dükkanı açtı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, ücretsiz kurslarıyla vatandaşların hayallerini gerçekleştirmeye ve iş sahibi yapmaya devam ediyor. KO-MEK istihdam kurslarına katılarak iş sahibi olanlar kervanına son olarak Gölcüklü Seda Gür katıldı. KO-MEK'in girişimcilik kursuna katılan ve başarı sertifikası alan Seda Gür, yaşadığı ilçede optik dükkanı açtı.

Seda Gür, geçtiğimiz eğitim döneminde KOSGEB ve İŞKUR ortaklığındaki KO-MEK Girişimcilik Branşına kayıt yaptırdı. Burada verilen dersleri ilgiyle takip eden Seda Hanım, kursu başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı. Kendi işini kurmak için kolları sıvayan Seda Hanım kısa süre içinde yaşadığı ilçede eşi ile birlikte bir optik dükkanı açarak patron oldu. Bir iş insanı olarak hayatını devam ettiren Seda Gür, KO-MEK'in kendisi ve ailesi için önemine değindi.

Evde oturmak yerine KO-MEK'te Girişimcilik Kursu'na kayıt yaptırdığını hatırlatan Seda Hanım, "Her zaman kendi işimi kurmak gibi bir hayalim vardı. KO-MEK'in önemini sık sık duyuyordum. Yapmam gereken ise sadece gidip Girişimcilik Kursu'na kaydımı yaptırmaktı. Girişimcilik Kursu'nda alanında uzman eğitmenler tarafından son derece iyi bir eğitim aldık. Kursu başarı ile tamamladığım için de KO-MEK sertifikası almaya hak kazandım. Bu sertifika sayesinde hayalime kavuştum. Yaşadığım ilçede kendi dükkanımı açtım. Bu şekilde hem istihdama hem de ekonomiye katkı sağlıyorum" dedi.

Seda Gür, yeni açılan bir iş yeri olmasına karşın, işlerinin de son derece iyi olduğunu kaydetti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Gölcük Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title