Haberler

Kombine Şoku

Futbolcularının Değeri 20 Milyon Euro Olarak Gösterilen Kayserispor, Taraftarından Beklediği İlgiyi Göremiyor. Sarı Kırmızılı Kulüp, Şu Ana Kadar Sadece 5 Kombine Bilet Satabildi.

Futbolcularının değeri 20 milyon Euro olarak gösterilen Kayserispor, taraftarından beklediği ilgiyi göremiyor. Sarı kırmızılı kulüp, şu ana kadar sadece 5 kombine bilet satabildi.

KADROSUNDA Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz gibi transferin gözde iki ismini bulunduran ve futbolcularının değerinin 20 milyon Euro olduğu belirtilen Kayserispor’da kombine bilet şoku yaşanıyor. Şu ana kadar sadece 5 bilet satıldığını söyleyen ikinci başkan Türker Horoz, "Beklentilerimize, yaptığımız fedekarlığa karşılık böyle bir şok yaşamamalıydık. Kentteki tüm insanların Kayserispor’a maddi ve manevi destek vermesini bekliyoruz" dedi.

Karpuzatan Kadir Has Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyen Horoz, iki hafta önce kombine biletleri kapalı tribün 3 bin YTL, açık tribün 500 YTL ve kale arkası tribün 150 YTL’den satışa çıkardıklarını hatırlatarak şunları söyledi:

Şevkimizi kırmasınlar

"Kayserispor şu anda kadrosu ve yapısı itibarıyla Süper Lig’de ilk dört içinde yer alabilecek güçtedir. Ancak, kombine bilet satışında bir elin parmakları kadar satış olması bizi çok üzdü. Eskişehirspor ve Bursaspor gibi Anadolu takımları kombine bilet konusunda bizi çoktan solladı. Kulüp olarak özellikle Mehmet Topuz ve Gökhan konusunda baskılara direnirken, kadroya birbirinden güçlü oyuncuları katarken tribünler dolmazsa, kombine biletler satılmazsa, yaptıklarımızın bir anlamı kalmaz. Futbolcu boş tribünlere oynamaz, bizim de şevkimiz kırılır. Tüm kentin Kayserispor’a destek olmasını bekliyoruz. "Kayseri kenti her konuda güçlerini birleştirmelidir" diyen menajer Süleyman Hurma da, camiadan destek istedi. Öte yandan sarı kırmızılılar, Kocaelispor’u 5-2 yendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title