Haberler

KOM Daire Başkanı Çorumlu'yu davul-zurnayla uğurladılar

Güncelleme:

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı olarak atanan ve 'Aksaçlı' lakabı ile tanınan Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu için Kırıkkale'de kurbanlar kesilip, davullu-zurnalı uğurlama töreni yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı olarak atanan ve 'Aksaçlı' lakabı ile tanınan Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu için Kırıkkale'de kurbanlar kesilip, davullu-zurnalı uğurlama töreni yapıldı.

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasını (FETÖ/PDY) 20 yıl önce resmi olarak raporlaştıran Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, 20 Eylül cuma günü Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığına atanmasının ardından Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde uğurlama töreni düzenlendi.

Törende, Kilis Emniyet Müdürlüğünden Kırıkkale'ye atanan Emniyet Müdürü Günter Şenses, görevi KOM Daire Başkanlığına atanan Mahmut Çorumlu'dan devraldı.

KOM Daire Başkanı Mahmut Çorumlu burada yaptığı konuşmada, "Kırıkkale'de samimiyet gördük, Kırıkkale'de vatan sevgisi gördük, Kırıkkale'de dürüstlük gördük, yiğitlik gördük, Kırıkkale'de görülebilecek değerlerin en güzelini gördük. Verebileceğiniz en güzel hediyeler verdiniz bana dostluk ve samimiyet. Herkesten Allah razı olsun" dedi.

Çorumlu'nun çok yüksek bir çıta bıraktıklarını ifade eden Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Günter Şenses, "Büyük hedefler bıraktı onun yokluğunu telafi etmek mümkün değil. Onun yaptıklarına yanaşmaya çalışacağız inşallah. Çok kıymetli bir müdürümüzü uğurluyoruz buradan" şeklinde konuştu.

KOM Daire Başkanlığında başarılar elde edeceğini belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, "Kırıkkale İl Emniyet Müdürümüzü aynı zamanda da kıymetli bir dostumuzu uğurluyoruz bu şehrimizden Biz onu bırakmayacağız da kendisi Kırıkkaleli. Bunu açık ve net bir şekilde söylüyorum. Kırıkkale'nin bir hemşehrisi. Hiç şüphemiz yok ki gittiği yerde de çok başarılı olacak. Daha üst makamlarda devletimize-milletimize hizmetler edecek. Kırıkkale de kendisini burada çok sevdi, buradaki sevgi gösterisi de bunun en önemli tanığı. Rabb'im yolunu açık etsin" diye konuştu.

Türkiye'de önemli başkanlıklardan bir tanesini yürüteceğini belirten AK Parti İl Başkanı bugün ben biraz hüzünlüyüm. Çok seviyoruz bir ağabeyimiz. Her ne kadar yakın olsa da Ama mesafe var. Gurur duyuyoruz. Kendisi Türkiye'nin en önemli başkanlıklarından bir tanesini yürütecek. Kırıkkale'deki bu sevgiyi, enerjiyi tüm Türkiye'ye yayacak buna inanıyoruz, Allah izin verirse. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Daha sonra Emniyet Müdürlüğü binası önünde yapılan duaların ardından kurbanlar kesilip, davullu-zurna ile uğurlanan Çorumlu, vatandaşlar ve emniyet teşkilatı ile vedalaştıktan sonra Kırıkkale'den ayrıldı. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Kırıkkale Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title