Haberler

Kolunda Ödem Oluşan Milli Judocu Yoğun Bakımda

Balıkesirli milli judocu 16 yaşındaki Burcu Hantuk, kolunda başlayan ödemin yayılması sonucu rahatsızlandı.

Balıkesirli milli judocu 16 yaşındaki Burcu Hantuk, kolunda başlayan ödemin yayılması sonucu rahatsızlandı. İlk müdahale ardından Bursa'ya sevk edilen Hantuk'un yaşam savaşı verdiği ve sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Ailesinin yanı sıra arkadaşları ve sevenleri, Burcu'nun bir an önce aralarına dönmesi için dua ediyor.

Bursa'da Uludağ Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde hayatta kalma mücadelesi veren milli judocu Burcu Hantuk için başta takım arkadaşları olmak üzere severleri, sosyal paylaşım sitesi üzerindeki hesabından moral mesajları paylaşmaya başladı. Milli takımdan arkadaşı Nazlıcan Kılıç, "Burcum canım kardeşim, hadi kalk artık. Seninle geçirecek bir sürü zamanımız var daha. Sen güçlü kızsın, hadi canımın içi bekliyoruz seni" notunu paylaştı.

Antrenörü Mehmet Yılmaz da "Burcum bir an bize dön güzel kızım. Dayan Allah yardımcımız olsun, dualarımız seninle. Daha yaşanacak güzel başarılar var" dileğini iletti. Arkadaşı Melis Demir, "Kalk artık sarışınım be. Fazla oldu bu ayrılık. Hepimiz dört gözle seni bekliyoruz. Ben sensiz yaşayamam uyan artık bitsin bu kabus" dedi. Milli takımdan bir diğer arkadaşı Selin Gül "Anlamıyorum insanları. Daha bilmiyorlar senin huyunu. Sarı kafa inadını bilmiyorlar. Kalkta göster herkese, kanıtla kendini. Biz bir takımız ve sen olmadan çok eksiğiz. Puzzle gibi; tek eksik parçamızsın. Biz sana inanıyoruz, uyandığında bizimle dalga geçeceksin. Üstelik 'korkaklar' diye. 'Güzelim' ben diye gezinirdin. Hep biliyoruz ki bu da prensesin güzellik uykusu. Bizi hissediyorsun eminim" notuyla duygularını ifade etti

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMUŞTU

Altıeylül Belediyespor Kulübü Judo Takımı'nda da yer alan Burcu Hantuk, en son 6-8 Şubat tarihlerinde Tekirdağ'da yapılan Ümitler Türkiye Şampiyonası'nda 48 kiloda tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Ardından, takım arkadaşlarıyla AK Partili Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Kafaoğlu, Burcu'yu Altıeylül'ün ve Balıkesir'in adını duyurduğu için kutlayıp, başarılar dilemişti. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Üniversitesi Altıeylül Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title