Haberler

Kolot: İşte Size Hakem

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Fenerbahçe'nin Bir Haftadır Hakem Hatalarını Sürekli Gündemde Tuttuğunu Vurgulayarak, Fırat Aydınus'un Der Bideki Yönetimini Eleştirdi. Kolot, "Bir Hafta Boyunca 'Hakem Hakem' Dediler, İşte Size Hakem" Dedi.

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Fenerbahçe'nin bir haftadır hakem hatalarını sürekli gündemde tuttuğunu vurgulayarak, Fırat Aydınus'un der bideki yönetimini eleştirdi. Kolot, "Bir hafta boyunca 'Hakem hakem' dediler, işte size hakem" dedi.

Karşılaşma sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kolot, çok sinirli olduğunu ve bu gece fazla konuşmak istemediğini vurgulayarak, “Bir hafta boyunca 'Hakem hakem' dediler, işte size hakem. Göz göre göre müsamaha gösterdi” diye tepkisini dile getirdi.

Fenerbahçe ile aralarındaki 5 puanlık farkın önemli olduğunu kaydeden Kolot, her şeye rağmen mücadelelerini sürdüreceklerini söylerken, “Fenerbahçe'ye yakışmayan bazı futbolcular var. Koridordan geçtikten sonra bağırıyorlar. Ağır tahrik yapıyorlar. Ondan sinirleniyoruz. Yoksa Fenerbahçe bizi yenebilir, biz de yenebiliriz” dedi.

Kolot, şampiyonluk yarışında her şeyin bittiğine tam inanmadığını, hala şampiyonluğu kovaladıklarını belirtti ve yarın sakin kafayla daha önemli açıklamalar yapacaklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title