Haberler

'Kolon' Operasyonunda 6 Gözaltı da İzmir'den

Ankara Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Tarafından, Bazı Kurum ve Kuruluşların İhalelerinde Yolsuzluk Yapıldığı İddialarıyla İlgili 'Kolon' Adı Altında Düzenlenen Operasyon Kapsamında İzmir'de Gözaltına Alınan 6 Kişinin, Ankara'ya Gönderildiği Bildirildi.

Ankara Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, bazı kurum ve kuruluşların ihalelerinde yolsuzluk yapıldığı iddialarıyla ilgili 'Kolon' adı altında düzenlenen operasyon kapsamında İzmir'de gözaltına alınan 6 kişinin, Ankara'ya gönderildiği bildirildi.

Çeşitli illerde genişletilerek sşrdşrşlen operasyon kapsamında, merkezleri Ankara'da bulunan İzmir'deki 9 firma yetkilisinin yakalanması için Ankara Emniyeti'nden gelen talep şzerine, İzmir Emniyeti Kaşakşılık ve Organize Suşlarla Mşcadele Şube Mşdşrlşğş ekipleri harekete geçti. Takibin ardından adresleri belirlenen, aralarında müteahhit ve firma çalışanlarının da bulunduğu 6 kişi dün yakalandı. İhale yolsuzluklarına karıştıkları ileri sürülen 6 kişi, havayoluyla dün gece geç saatlerde sorgulanmak üzere Ankara'ya gönderildi.

Diğer üç kişiden birinin hacda olduğu, ikisinin ise il dışında bulunduğu belirtilirken, yakalanmaları için Ankara Emniyeti'nin çalışma yapacağı kaydedildi.

İZMİR, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title